Vakantiewoningen huren in Isla Cristina (Huelva), Andalusië, Spanje | bungalow voor 5 personen

Plaats
Andalusie (Isla Cristina (Huelva)), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Isla Cristina (Huelva), Andalusië, Spanje
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Op slechts 150m. van het strand gelegen bungalows voor 3 - 5 personen te huur op Camping Giralda in Isla Cristina, Andalusie, Spanje. Camping met veel voorzieningen waaronder een zwembad en strand.

Deze confortabele Camping Giralda Isla Cristina Andalusie Bungalows beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een goed uitgeruste keuken met o.a. koelkast en een woongedeelte met tafel, stoelen, een slaap/zitsofa en tv.
En op het terras tuintafel + stoelen.

Als huurder van deze Camping Giralda Isla Cristina Andalusie Bungalows heeft u de beschikking over zeer veel faciliteiten waaronder een fraai zwembad met zonnebedden (niet in de winter in gebruik), een bar-restaurant, supermarkt, een kiosk, wasruimte en sport- en speelmogelijkheden voor de kinderen.

Camping Giralda in Isla Cristina is zeer fraai gelegen in een pijnbomenbos op slechts 150 meter van het strand. Isla Cristina ligt op de grens met Portugal (Algarve) en beschikt over prachtige stranden en ligt in een mooie omgeving. Een bezoek aan Donana National Park, het plaatsje El Rocio, de Algarve in Portugal, de Picos de Aroche, en Jabugo is meer dan de moeite waard.

Ons park is het gehele jaar geopend. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze knusse bungalows op Camping Giraldo in Isla Cristina in het zuiden van Spanje. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht