Vakantiewoningen huren in Hornnes bij Evje, Aust Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 2 - 6 personen

Plaats
Aust Agder (Hornnes, Evje), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Hornnes bij Evje, Aust Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 2 - 6 personen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Kilefjorden Camping in Evje-Hornnes is een prachtig gelegen natuurcamping met camperplaatsen, kampeerplaatsen en diverse traditionele Noorse blokhutten aan de rivier de Otra. De camping ligt 16km ten zuiden van Evje, en een klein uurtje rijden vanaf de ferry in Kristiansand.

Op de camping bevinden zich 13 verschillende hutten, van 2 persoons tot maximaal 6 persoons. De hutten beschikken over een eethoek, koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, pannen en servies, de grotere hutten beschikken naast een goed uitgeruste keuken en woonkamer ook over aparte slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Alle hutten zijn buiten voorzien van een zitplaats met stoelen en een tafel.

Kilefjorden Camping staat bekend om z'n rust, ruimte en groen en heeft een eigen strandje. Op het priv├ęstrandje kun je heerlijk zonnen of een duik nemen in de rivier. Daarnaast is de camping een goede uitgangsbasis voor fietstochten, wandelingen en kanotochten. Kano's, roeiboten en waterfietsen zijn te huur, waarmee je ook naar het onbewoonde eilandje kunt varen dat in de Otra ligt. Ook de visser komt hier aan zijn trekken, er zit veel vis in de Otra, vooral Forel.

Voor de actieveling is er vlakbij een Go-Kartbaan, het Mineraalparken (met klimparcours en de grootste collectie mineralen van Europa) en TrollAktiv waar diverse activiteiten plaatsvinden, zoals raften, klimmen en mountainbiken.

De nieuwe Nederlandse eigenaren heten u van harte welkom op Kilefjorden Camping in het mooie Setesdal, regio (Aust) Agder in het zuiden van Noorwegen. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht