Vakantiewoningen huren in Honningsvag, Finnmark, Noorwegen | kamers voor 4 personen

Plaats
Finnmark (Honningsvag), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Honningsvag, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 18
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Een knus en gastvrij Guesthouse in een rustige en idyllische omgeving op slechts 30 km. van de Noordkaap !

Wij beschikken over totaal 6 kamers met in totaal 18 bedden welke alleen gedurende de periode van 1 mei - 1 september te huur zijn. U beschikt over (gratis) wireless internet, een wasmachine en een gemeenschappelijke keuken en gezellige woonkamer. En verder over 2 badkamers met douche en toilet. De bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Bedlinnen is te huur (slaapzakken zijn niet toegestaan).

Het Noordkaap Honningsvag Finnmark Noorwegen Guesthouse ligt op slechts 30 km van de Noordkaap en is een ideale overnachtingsplaats om te wandelen, vissen en om extreme sporten te doen. Het Noordkaap Honningsvag Guesthouse biedt gasten een traditionele Noorse accommodatie. Gelegen in het centrum van Honningsvåg en kruidenierswaren winkels, bars en restaurants liggen om de hoek. Het Noordkaap Honningsvag Guesthouse is een meer huiselijk alternatief voor een hotel, en is bekend om zijn vriendelijke sfeer. Geniet van de middernacht zon, het spectaculaire uitzicht en zelfs het Noorderlicht in deze uitstekende betaalbare accommodatie op een unieke bestemming.

Het Noordkaap Honningsvag Finnmark Noorwegen Guesthouse wordt alleen verhuurd in de periode 1 mei - 1 september en wordt bemand door een gastvrij team van professionals die u graag adviseren over lokale bezienswaardigheden. Een niet-rokers omgeving bestaat uit een wasserette, self-catering keuken en gratis draadloos toegang tot internet voor comfort, gemak en onafhankelijkheid. Wij heten u van harte welkom !

Ga terug naar overzicht