Vakantiewoningen huren in Herpelmont, Lotharingen Vogezen, Frankrijk | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Lotharingen Vogezen (Herpelmont), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Herpelmont, Lotharingen Vogezen, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Direct aan een prachtig meer gelegen camping met mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Camping Domaine des Messires in Herpelmont, Lotharingen Vogezen, Frankrijk. Camping aan meer Vogezen.

Deze Camping Domaine des Messires Herpelmont Vogezen Mobilhomes zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen + 2 kinderen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, kachel, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak) en koffiezetapparaat.

Voor buiten beschikken deze Camping Domaine des Messires Herpelmont Vogezen Mobilhomes over een tuinset bestaande uit een grote tafel, comfortabele terrasstoelen, een parasol en 2 ligstoelen.

Als gast van deze Camping Domaine des Messires Herpelmont Vogezen Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt Camping Domaine des Messires over een volleybalveld, tafeltennis, bistro, salle de jeux, speeltuin en is er een mogelijkheid om eten af te halen. In het hoogseizoen wordt voor kinderen een recreatieprogramma (in het Nederlands) aangeboden.

En !! de camping ligt direct aan een fraai meer met zandstrand waar je prima kunt zwemmen, vissen en (kano)varen. De waterkwaliteit is uitstekend doordat het meer gevoed wordt door natuurlijke bronnen. Rondom het meer en door het bos zijn wandelpaden aangelegd. Vlakbij de camping zijn wandel- en mountainbike routes uitgezet.

Camping Domaine des Messires ligt in het hart van de mooie bossen vlakbij de bergpieken van de Vogezen en de Elzas. De camping ligt op circa 600km. vanaf Utrecht en is via tolvrije snelwegen goed te bereiken. De Nederlandse eigenaren nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping Domaine des Messires in Herpelmont in de regio Lotharingen Vogezen in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht