Vakantiewoningen huren in Heimdal, Trondheim, Sor Trondelag, Noorwegen | appartement voor 4 personen

Plaats
Sor Trondelag (Heimdal, Trondheim), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Heimdal, Trondheim, Sor Trondelag, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraai ingerichte Bed & Breakfast appartementen voor 1 - 6 personen te huur op slechts 10km. vanaf de prachtige stad Trondheim in Sor Trondelag, Noorwegen.

Deze Sandmoen Bed & Breakfast Heimdal Trondheim Appartementen (type 4 personen) beschikken over hetzij 1 ruimte met 2 slaapsofa's, hetzij over een slaapkamer met twee 1-pers.bedden en slaapsofa, een badkamer met douche, wastafel en toilet, over een woongedeelte met sofa, stoel, tafel, tv, WIFI (gratis) en een kleine keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvak) en koffiezetapparaat. De huur is inclusief bedlinnen en handdoeken.

De Sandmoen Bed & Breakfast Heimdal Trondheim Appartementen zijn gelegen op slechts 10 kilometer ten zuiden van Trondheim, vlak bij de E6. Onze centrale ligging en de nabijheid van de prachtige stad Trondheim biedt veel voordelen voor u als gast.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op Sandmoen Trondheim Bed & Breakfast en bieden u een heerlijke plek om te rusten ... Voel de comfort en ontspanning na een lange dag, om weer krachten te verzamelen voor de nieuwe dag. Wij bieden u grote kamers en appartementen met veel ruimte geschikt voor gezinnen en groepen.

Op Sandmoen Trondheim Bed & Breakfast staat gastvrijheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel hoog in het vaandel. Wij helpen u graag met het voorbereiden van een bezoek aan de prachtige stad Trondheim of met wandelingen of uitstapjes in de omgeving.

Wij heten u van harte welkom in ons familie vriendelijke Bed & Breakfast hotel bij Heimdal in Trondheim, Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht