Vakantiewoningen huren in Hechthausen, Noordzee, Duitsland | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Noordzee (Hechthausen), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Hechthausen, Noordzee, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiepark met vakantiewoningen te huur voor 4 personen in Hechthausen, in de mooie regio Noordzee in Duitsland.

Vakantiepark Hechthausen Noordzee Duitsland (genaamd "Geesthof") beschikt over 3-kamer vakantiewoningen (40 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met satelliet-TV en radio. 1 kinderkamer met 1 x 2 stapelbedden en 1 slaapkamer met een 2-persoons bed. Kleine kookhoek, voorzien van een 3-pits kookplaat en een elektrische koffiemachine. Douche/Toilet. Ter beschikking: kinderstoel. Voor buiten heeft u de beschikking over een (overdekt) terras met terrasmeubelen. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld.

Vakantiepark Hechthausen Noordzee Duitsland is gelegen in Klint, op 5 km afstand van het centrum van Hechthausen en is een kindvriendelijk vakantiepark. Het vakantiepark heeft een rustige ligging, direct aan de rivier de "Oste" (zijrivier van de Elbe), in het bos. Voor medegebruik: grasveld, volleybalveld, voetbalveld, speelgebieden, visvijvers en een overdekt zwembad (extra).

Het vakantiepark beschikt over een receptie, restaurant, sauna (extra), solarium (extra), tafeltennis, kiosk, wasmachine en droger (voor medegebruik, extra). Op verzoek: paardrijlessen en tochten met gids. Het vakantiepark beschikt over paardenstallen en animatie in het hoogseizoen. Te huur: boten (geen vergunning), kano's, kajaks, fietsen en ketcars. Een supermarkt vindt u op 4 km, het station "Hechthausen" en een overdekt zwembad op 5 km en een duikschool op 7 km afstand. Let op: auto noodzakelijk.

De vakantieplaats Hechthausen is de meest oostelijke gemeente van het district Cuxhaven en wordt in het noorden, oosten en zuiden begrensd door de rivier de Oste. Uitstapjes naar de nabijgelegen Noordzee of naar Cuxhaven zijn zeer aan te bevelen. Hechthausen heeft een ligging op 18 km van Stade, 30 km van Otterndorf en op 50 km afstand van Cuxhaven.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiepark in Hechthausen, in de regio Noordzee in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht