Vakantiewoningen huren in Haukeland bij Bergen, Hordaland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Hordaland (Haukeland bij Bergen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Haukeland bij Bergen, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie hytter voor 6 personen te huur op Bratland Camping net buiten Bergen. Bushalte naar het centrum vlak voor de camping. Regio Hordaland, Noorwegen.

Deze Bratland Haukeland Bergen Hordaland Noorwegen Hytter zijn zeer ruim en kunnen eventueel voor 8 personen geboekt worden. De hytter beschikken over 3 slaapkamers, 2 met een 2-pers. bed en 1 met een 2-pers. bed met daarboven een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een hal met wasmachine, een zeer ruime woonkamer met sofa, tafel en tv en een goed uitgeruste keuken met o.a. koelkast met vriesvak, vaatwasser, kookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en eettafel + stoelen.

Verder beschikken deze Bratland Haukeland Bergen Hordaland Noorwegen Hytter over een gedeeltelijk overdekte veranda met tuintafel en stoelen.

Bratland Camping is zeer gunstig gelegen op slechts 16km ten zuidoosten van Bergen. Er is een directe busverbinding tussen de camping en het centrum van Bergen. De camping beschikt over diverse soorten hytter, maar ook 2 fraaie appartementen voor 6 personen met eigen sanitair, wasmachine en vaatwasser welke het gehele jaar te huur zijn.

Deze mooie Bratland Haukeland Bergen Hordaland Noorwegen Hytter zijn gesitueerd op Bratland Camping. De camping beschikt over gratis WIFI, een kiosk, een tv/woonkamer, wasmachines en drogers en over prima sanitair.

Wij heten u van harte welkom in deze hytter op Bratland Camping vlakbij Bergen in de mooie regio Hordaland in het westen van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht