Vakantiewoningen huren in Haukeland bij Bergen, Hordaland, Noorwegen | appartement voor 6 personen

Plaats
Hordaland (Haukeland bij Bergen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Haukeland bij Bergen, Hordaland, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen en mooi ingerichte appartementen voor 2 - 6 personen te huur op Lone Camping net buiten Bergen. De bushalte bevindt zich tegenover de camping. Camping aan meer bij Bergen in regio Hordaland, Noorwegen.

Deze Lone Camping Bergen Hordaland Noorwegen Appartementen (type 2 personen) beschikken over een ruimte met een stapelbed en een 2-pers. slaapsofa, een badkamer met douche, wastafel en toilet, woongedeelte met tafel, tv, eettafel met stoelen en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koffiezetapparaat en een koelkast (een aantal beschikken over een vriesvak).

De appartementen voor 6 personen beschikken over 2 slaapkamers met elk een familybed (2 beneden + 1 boven).
Lone Camping beschikt over meerdere accommodaties waaronder een groot aantal hytter. Kijk even op de site voor meer informatie en prijzen.

Lone Camping is zeer fraai gelegen aan het Haukelandmeer op slechts 19km. van het centrum van Bergen. Liever met de bus? Geen probleem, er is een bushalte tegenover de camping en bij de receptie krijgt u bij aankomst alle bustijden mee. Voor de camping bevindt zich nog een grote supermarkt, café en benzinestation. Het Haukelandmeer is prima geschikt om te zwemmen of kanoën (te huur).

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie appartementen en hytter op Lone Camping in Haukeland bij Bergen in de mooie regio Hordaland aan de westkust van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht