Vakantiewoningen huren in Haidmühle, Beieren, Duitsland | appartement voor 2 - 4 personen

Plaats
Beierse Woud, Beieren (Haidmühle), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Haidmühle, Beieren, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op de grens van Noord Oostenrijk, Beieren Duitsland en Zuid Bohemen in Tsjechië gelegen appartement voor 2 - 4 personen te huur in Haidmühle in de prachtige regio Beieren in Duitsland.

Het Appartement Haus-Dreisessel Haidmühle Beieren Zuid Duitsland is modern ingericht en geschikt voor 2 - 4 personen. Het beschikt over een aparte eetkeuken en badkamer, kleuren TV, radio en een mooi zonnebalkon. Daarnaast kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten van het Aparthotel Haus Dreisessel.

Zo heeft u als gast van dit mooie Appartement Haus-Dreisessel Haidmühle Beieren Zuid Duitsland de beschikking over een restaurant, overdekt zwembad met sauna, stoombad en kinderland (op loopafstand, niet gratis), kinderspeelkamer, kinderspeelplaats, biljart, tafeltennis en een skischool.

De echte skifans zullen in hun element zijn in Hochficht, Oostenrijks meest noordelijke Alpine ski regio gelegen vlakbij het Appartement Haus-Dreisessel Haidmühle Beieren Zuid Duitsland. Maar ook buiten de winter is het hier prima vertoeven. Zo bevindt zich op slechts 20km. afstand een 18 holes golfbaan en is de omgeving met bergen als de Arber, de Rachel, de Lusen, de Dreisessel en de Haidel een waar klim en wandelparadijs.

En wat dacht u van de fantastische stad Passau aan de Donau waar u mooie rondvaarten kunt maken over de Donau. Of een bezoek aan Tsjechië met steden als Praag, Budweis en Krumau. En u heeft niet eens met de auto want op slechts 1,5km. van het appartement bevindt zich een grensovergang voor voetgangers en fietsers, zodat u bijv. in Tsjechië taxfree inkopen kunt doen.

Wij heten u van harte welkom in dit mooie appartement in Haus-Dreisessel in Haidmühle, Beieren, Zuid Duitsland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht