Vakantiewoningen huren in Günzburg, Allgäu Beieren, Duitsland | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Allgäu, Beieren (Günzburg), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Günzburg, Allgäu Beieren, Duitsland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend vakantiepark met vakantiewoningen te huur voor 6 personen in Günzburg, Legoland, in de regio Allgäu Beieren. Het vakantiepark beschikt over een meer met zandstrand.

Deze mooie Vakantiewoningen Günzburg Allgäu Beieren Duitsland beschikken over 2 kamers (32 m2), verdeeld over 2 verdiepingen:op de begane grond: 1 kamer met 1 x 2 stapelbedden, 1 2-persoons bed en sat-TV. Douche/WC. Bovenverdieping: 1 open kamer met 1 2-persoons bed. Ter beschikking: kinderstoel, haardroger. Elk vakantiehuis heeft een eigen thema (piraat, ridder, avonturier of Lego modellen racer). Er is een tafel met stoelen en een ladenkast met kofferruimte. Geen kookfaciliteiten of koelkast. Voor buiten heeft u de beschikking over een terras met terrasmeubelen en een parkeerplaats.

Voor u, als gast van deze Vakantiewoningen Günzburg Allgäu Beieren Duitsland, is het ontbijt en entrée (2-daagse kaarten) voor Legoland inclusief! Bij langere verblijven kunnen ter plaatse verlengingstickets of seizoenkaarten worden gekocht. In Legoland Duitsland wachten meer dan 50 attracties in 8 themagebieden en talrijke bijzondere evenementen erop veroverd te worden, daarnaast biedt Legoland de grootste legowinkel ter wereld en de meest uiteenlopende restaurants voor groot en klein.

Een meer met zandstrand, een centraal gebouw met receptie, restaurant (ontbijtbuffet en avondeten), souvenirshop en kinderspeelplaats, evenals een openluchttheater zorgen voor overig plezier. Vanaf de terrassen van de Vakantiewoningen Günzburg Allgäu Beieren Duitsland heeft men uitzicht op een kinderspeelmogelijkheid.

De Allgäu is wellicht dè toeristische regio in Beieren en Duitsland bij uitstek. Bijna nergens anders zijn er zoveel attracties op zo'n klein oppervlak. Heel dicht in de buurt lokken de Nebelhorn evenals de skispringschansen bij Oberstdorf, de Alpsee bij Immenstadt en het Kleinwalsertal. Ook leuke shopmogelijkheden zijn er in overvloed. In Sonthofen en Immenstadt wachten meerdere outlet stores met koopjes op u en een winkeltochtje door Kempten of Oberstdorf loont altijd.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit schitterende vakantiepark in Günzburg, in de regio Allgäu Beieren in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht