Vakantiewoningen huren in Gullesfjord, Troms, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Troms (Gullesfjord), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Gullesfjord, Troms, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Schitterend gelegen hytter voor 2 - 6 personen te huur op Gullesfjord Camping in de prachtige regio Troms, Noorwegen. Ideaal voor een bezoek aan de Lofoten en Vesteralen.

De Gullesfjord Camping Troms Noorwegen Hytter (type 2/3 personen) zijn vrijstaand en beschikken over 1 ruimte met een familybed (2 beneden + 1 boven) tafel met stoelen, keukentje en een overdekte veranda. De grotere hytter beschikken over aparte slaapkamers/slaapsofa’s, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruimere keuken met eettafel + stoelen en een grotere woonkamer met sofa’s en tv.

Gullesfjord Camping is de ideale locatie voor avontuurlijke reizen naar de prachtige Lofoten en Vesteralen. Een walvissafari in Andenes, een dagtocht naar de prachtige eilandengroep Lofoten of een bezoek aan het gezellige stadje Sortland (op 33 km.) is allemaal prima te doen.

De Gullesfjord Camping Troms Noorwegen Hytter zijn gelegen in een prachtige omgeving aan het fjord van een fjord te midden van indrukwekkende bergen. Gullesfjord Camping ligt vlakbij de E10, de hoofdweg richting de Lofoten/Vesteralen en de camping ligt daarom zeer centraal.

Als gast van de Gullesfjord Camping Troms Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een gezellig restaurant, wasmachine/droger, sauna, cafetaria/kiosk en over gratis WIFI. De naaste omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen.

Wij nodigen u graag uit voor een verblijf in deze knusse hytter op Gullesfjord Camping in Gullesfjord, regio Troms in het noorden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht