Vakantiewoningen huren in Guines, Noord-Nauw-van-Calais Pas-de-Calais, Frankrijk | mobilhomes voor 7 personen

Plaats
Noord-Nauw-van-Calais en Picardië (Guines), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Guines, Noord-Nauw-van-Calais Pas-de-Calais, Frankrijk
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

In een heuvelachtig landschap rondom een kasteel gelegen mobilhomes voor 5 - 7 personen te huur op Camping La Bien Assise in Guines, Noord-Nauw-van-Calais Pas-de-Calais, Frankrijk. Camping met zwembad.

Deze fraaie Camping La Bien Assise Guines Pas-de-Calais Frankrijk Mobilhomes (type Classic) beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden en een hoogslaper, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met (2-pers. slaap-)sofa, tafel, stoelen, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, magnetron, oven en koelkast met vriesvak.

Voor buiten beschikt u over een mooie veranda met tuinmeubilair. Er worden meerdere type mobilhomes aangeboden. Kijk even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping La Bien Assise Guines Pas-de-Calais Frankrijk Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal voorzieningen. Zo beschikt de camping over een deels overdekt zwembad, deels overdekt kinderbad, glijbaan, bar, restaurant, pizzeria, snackbar, kleine winkel, speeltuin, diverse sportfaciliteiten en het is mogelijk om te paardrijden en ponyrijden.

Deze mooie Camping La Bien Assise Guines Pas-de-Calais Frankrijk Mobilhomes zijn gelegen in een heuvelachtig landschap, op een paar uur rijden van Nederland. Deze typisch Franse kasteelcamping is een geweldige bestemming voor gezinnen met kinderen. De ruime plaatsen liggen verspreid rondom het charmante kasteel. Kinderen hebben alle ruimte om lekker te spelen en te ravotten. De stallen herbergen nu een winkeltje en in de oude boerenhoeve geniet u van de authentieke Franse keuken. Sportliefhebbers voelen zich de koning te rijk met de tennisbanen, midgetgolfbaan en fiets- en wandelmogelijkheden in het uitgestrekte bos van Guines.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Camping La Bien Assise in Guines in de regio Noord-Nauw-van-Calais Pas-de-Calais in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht