Vakantiewoningen huren in Guardamar (Alicante), Valencia - Murcia, Spanje | bungalow voor 4 personen

Plaats
Valencia - Murcia (Guardamar (Alicante)), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Guardamar (Alicante), Valencia - Murcia, Spanje
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Op 1 van de modernste vakantieparken in de regio Alicante gelegen bungalows voor 2 - 5 personen te huur op Marjal Guardamar Camping & Bungalows Resort in Guardamar, Alicante, Spanje. Camping met prachtig zwemparadijs.

Deze Marjal Camping & Bungalows Guardamar Alicante Bungalows (type Kreta Comfort) beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een goed uitgeruste luxe keuken met koelkast + een groot vriesvak en magnetron en een gezellige woonkamer met flatscreen TV.

De Marjal Camping & Bungalows Guardamar Alicante Bungalows beschikken tevens over een overdekte veranda, een parkeerplaats direct voor de bungalow en de ligging is perfect: vlakbij het schitterende zwembad.

Marjal Guardamar Camping & Bungalows Resort bij Alicante is een van de meest moderne toeristische complexen van de Middellandse zee. De camping bevindt zich in Guardamar del Segura, vlakbij de indrukwekkende bossen van naald- en eucalyptusbomen die het natuurlijk park van de duinen vormen en in de nabijheid van uitgestrekte fijne zandstranden van 20 km lang.

Marjal Guardamar Camping & Bungalows Resort beschikt over 46 bungalows, die allen voorzien zijn van water, electriciteit, TV en afwatering. Als gast van de Marjal Camping & Bungalows Guardamar Alicante Bungalows heeft u een beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt dit prachtige vakantieoord over een uitstekend restaurant, bar, ontmoetings-ruimte, speeltuin, recreatieruimte, supermarkt, kliniek, gymzaal, fitness-ruimte, Wellness, verwarmd binnenzwembad, sauna's, jacuzzi, sportveld, minigolf, tennisbaan en een schitterend buitenzwembad van 1100m2.

Wij zijn het gehele jaar geopend en nodigen u van harte uit voor een verblijf op Marjal Resort Guardamar bij Alicante in regio Valenciana in Spanje. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht