Vakantiewoningen huren in Guardamar (Alicante), Valencia - Murcia, Spanje | bungalow voor 4 personen

Plaats
Valencia - Murcia (Guardamar (Alicante)), Vakantiehuizen Spanje
Park
Vakantiewoningen huren in Guardamar (Alicante), Valencia - Murcia, Spanje
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Op 1 van de modernste vakantieparken in de regio Alicante gelegen bungalows voor 2 - 5 personen te huur op Alannia Guardamar in Guardamar, Alicante, Spanje. Camping c.q. Resort (voorheen Marjal Guardamar) met prachtig zwemparadijs.

Deze Alannia Guardamar Alicante Bungalows (type Kreta Comfort) beschikken over 2 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een goed uitgeruste luxe keuken met koelkast + een groot vriesvak en magnetron en een gezellige woonkamer met flatscreen TV.

De Alannia Guardamar Alicante Bungalows beschikken tevens over een overdekte veranda, een parkeerplaats direct voor de bungalow en de ligging is perfect: vlakbij het schitterende zwembad en de overige centrumvoorzieningen waaronder de supermarkt en het restaurant.

Alannia Guardamar iets ten zuiden van Alicante is 1 van de meest moderne toeristische complexen van de Middellandse zee. De Camping c.q. het Resort bevindt zich in Guardamar del Segura, vlakbij de indrukwekkende bossen van naald- en eucalyptusbomen die het natuurlijk park van de duinen vormen en in de nabijheid van uitgestrekte fijne zandstranden van 20km lang.

Alannia Guardamar beschikt over 117 bungalows (verschillende types), die allen voorzien zijn van water, elektriciteit, TV en afwatering. Als gast van de Alannia Guardamar Alicante Bungalows heeft u een beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt dit prachtige vakantieoord over een uitstekend restaurant, bar, ontmoetingsruimte, speeltuin, recreatieruimte, supermarkt, kliniek, gymzaal, fitness-ruimte, Wellness, verwarmd binnenzwembad, sauna's, jacuzzi, sportveld, minigolf, tennisbaan, gratis WIFI en een schitterend buitenzwembad van 1.100m2.

Wij zijn het gehele jaar geopend en nodigen u van harte uit voor een verblijf op Alannia Guardamar bij Alicante in regio Valencia in Spanje. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht