Vakantiewoningen huren in Grottammare, Marche, Italie | appartement voor 4 personen

Plaats
Marche (Grottammare), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Grottammare, Marche, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtige stranden. Geweldige boulevard met palmbomen. Hotels en Residences direct aan het strand in Grottammare, Marche, Italie. Appartementen met zwembad en strand.

Of u nu op zoek bent naar een bungalow op een camping, prachtige appartementen in Residences of kamers en appartementen in hotels direct aan het strand... in Grottammare in de regio Marche (Marken) vindt u dit allemaal zonder ver te hoeven reizen !

Het strand is van heel fijn zand, de transparante zee wordt geleidelijk dieper dus ideaal voor kinderen. Het groen van de grote palmen en de witte en roze kleuren van de bloeiende Oleanders zullen u het idee geven dat u in een paradijs bent beland.

Palmen en sinaasappelbomen staan symbool voor het zachte klimaat. Ook pijnbomen en Oleanders zijn hier volop te vinden. Het mooie groen, de heerlijke geuren, ze zullen u vergezellen bij uw wandelingen langs de kust, tussen de prachtige oude panden in het centrum en de schone ondiepe zee.

Kom en bezoek onze prachtige plaats. Want niet alleen de kust is hier prachtig, ook het mooie achterland met leuke kleine dorpjes en prachtige natuur zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wij heten u van harte welkom in 1 van onze hotels, residences of bungalows in Grottammare, Marche, Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht