Vakantiewoningen huren in Grömitz, Oostzee-Rügen, Duitsland | vakantiehuis voor 3 personen

Plaats
Oostzee - Rügen (Grömitz), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Grömitz, Oostzee-Rügen, Duitsland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 3 personen in Grömitz, in de mooie regio Oostzee-Rügen in Duitsland.

Vakantiehuis Grömitz Oostzee Rügen Duitsland beschikt over 2 kamers (30 m2), verdeeld over 2 verdiepingen, op de begane grond: kleine woon-/eetkamer met 1 divanbed en sat-TV. Kleine, open keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat, mini-oven, magnetron en een elektrische koffiemachine. Douche/WC. Bovenverdieping: 1 open 2-persoons slaapkamer (door een gordijn afgescheiden van de trap). Aanbevolen bezetting: max. 3 personen.

Vakantiehuis Grömitz Oostzee Rügen Duitsland heeft een rustige ligging, op 500m van het centrum en op 2 km afstand van het strand. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een tuin met ligweide, terras en tuinmeubelen en een zandbak. Een restaurant, golfterrein en een kinderboerderij vindt u op 200m, een winkel op 500m, een overdekt zwembad en tennisbanen op 2km en station "Neustadt" op 12km afstand.

De bekende badplaats en kuuroord Grömitz is gelegen direct aan zee en beschikt over vele mooie kanten. De 3km lange strandpromenade met meer dan 20 kunstwerken, de harmonische aangelegde tuinen en de rustzones zijn maar enkele voorbeelden hiervan. Grömitz is gelegen op 12km van Neustadt-Holstein, 25km van Oldenburg en op 47km afstand van Lübeck.

Een vakantiewoning aan de Oostzee biedt u alles wat u van een strandvakantie verwacht. De 385km lange kunststrook heeft vlakke stranden en omdat de zeebodem maar langzaam dieper wordt en het zeewater een laag zoutgehalte heeft, zijn deze stranden ook heel geschikt voor kinderen! Ook een bezoek aan Hanzesteden als Rostock en Stralsund behoort tot de mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Grömitz, in de regio Oostzee - Rügen in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht