Vakantiewoningen huren in Grandvillard, Freiburg, Zwitserland | appartement voor 3 personen

Plaats
Freiburg (Grandvillard), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Grandvillard, Freiburg, Zwitserland
Personen
Maximaal 3
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 3 personen in Grandvillard, in de mooie regio Freiburg in Zwitserland.

Appartement Grandvillard Freiburg Zwitserland (genaamd "La Maison des Comtes") beschikt over 1 kamer (45 m2): woon-/eetkamer. Uitgang naar het balkon (met meubilair). Kookhoek, voorzien van een 2-pits kookplaat en magnetron. Douche/WC. Bovenverdieping: (wenteltrap) open galerij met 3 bedden.

Appartement Grandvillard Freiburg Zwitserland is gelegen in een historisch herenhuis (bouwjaar 1600), in het centrum van Grandvillard en heeft een rustige ligging in een woonwijk, aan een weg. Voor alleen gebruik: zitje in de tuin. In de directe omgeving vindt u een levensmiddelenwinkel en een restaurant en het station "Grandvillard" op 2 km afstand.

Het dorp Grandvillard is gelegen op 12 km van Bulle en op 36 km van Freiburg, op 760m hoogte. Freiburg is gelegen op een rotsige uitloper en aan drie kanten omgeven door de meanders van de Saane. Freiburg beschikt over verschillende highlights waaronder de oude binnenstad van Freiburg met zijn gotische gevels, mooie fonteinen en gezellige cafés en eetgelegenheden die de charme van voorbije tijden uitstralen en Murten, de kleine middeleeuwse stad op de zuidelijke oever van de Murtensee met een fraaie boulevard langs het meer met een gevarieerd watersportaanbod.

Het skigebied Freiburger Alpen kent veel brede glooiende skipistes en is zeer geschikt voor beginners en licht gevorderden. In de zomer heeft u de mogelijkheid tot het maken van schitterende (berg-)wandelingen en bergsporten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Grandvillard, in de mooie regio Freiburg in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht