Vakantiewoningen huren in Gol, Buskerud, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Buskerud (Gol), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Gol, Buskerud, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op mooie camping en op fietsafstand van het gezellige plaatsje Gol gelegen hytter voor 4 personen te huur. Camping met zwembad en grote glijbaan, aan rivier met gratis WIFI.

De First Camp Gol Hallingdal Hytter Buskerud Noorwegen beschikken over 2 stapelbedden met dekbedden, een keukentje met kookplaat, koelkast en keukengerei, een eettafel met stoelen en over een kleine veranda met picknicktafel + bank + stoel.

First Camp Gol Hallingdal beschikt over meerdere type hytter en appartementen. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

De First Camp Gol Hallingdal Hytter Buskerud Noorwegen zijn gesitueerd op First Camp Gol Hallingdal, een 1e klas camping aan de Hallingdalselva rivier, 2km vanaf het gezellige plaatsje Gol. De camping beschikt over 20 hytter en 18 appartementen met keuken, sanitair en privé-sauna. Het sanitair op de camping is prima voor elkaar, nu ook met familiebadkamers.

Als gast van deze First Camp Gol Hallingdal Hytter Buskerud Noorwegen heeft u de beschikking over een fraai (buiten) zwemparadijs met zonneterras en ligbedden. En een grote glijbaan! Maar ook meerdere speeltuinen, een winkeltje en een restaurant met een gezellig terras. In de naastgelegen rivier kunt u prima vissen. Omdat de camping het gehele jaar geopend is en de accommodaties ook in de winter verhuurd worden en bovendien de skipistes slechts op een paar km. afstand liggen is deze camping ook ideaal als verblijf voor de wintersport.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor een verblijf op deze mooie camping op loopafstand van het gezellige plaatsje Gol in de regio Buskerud in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht