Vakantiewoningen huren in Genève, Meer van Genève, Zwitserland | appartement voor 4 personen

Plaats
Meer van Genève (Genève), Vakantiehuizen Zwitserland
Park
Vakantiewoningen huren in Genève, Meer van Genève, Zwitserland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 4 personen in Genève, in de mooie regio het Meer van Genève in Zwitserland.

Appartement Genève Meer van Genève Zwitserland beschikt over 3 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen, op de 1e verdieping: woon-/eetkamer met open haard, eethoek en flatscreen kabel-TV, stereo-installatie en DVD. Open keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, magnetron en een elektrische koffiemachine. Aparte WC. Bovenverdieping: 1 slaapkamer met 2 uitschuifbare bedden, douche/WC. 1 2-persoons slaapkamer met 1 2-persoons bed en bad/WC.

Ter beschikking: wasmachine, droger (voor medegebruik). Voor buiten heeft u de beschikking over een grote tuin met terrasmeubelen. Appartement Genève Meer van Genève Zwitserland is gelegen in Présinge (L'Avenir), op 10 km afstand van Genève en is omgeven door bomen (ligging op 20m van de bosrand) en weiden. Een winkel en een restaurant vindt u op 3 km en het station "Genève" op 11 km afstand.

De mondaine levendige stad Genève is gunstig gelegen, direct aan het meer, op 60 km ten zuidwesten van Lausanne. Genève is een multiculturele, cosmopolitische stad. In deze stad bevinden zich de VN en het internationale Rode Kruis. De 145m hoge fontein is een van de hoogste ter wereld en een bijzondere attractie. Genève heeft een ligging van 391m boven zeeniveau.

Het Meer van Genève is een groot meer op de grens tussen Zwitserland in het noorden en Frankrijk in het zuiden. In gastvrije bergdorpen vindt u in de winter een ruim wintersportaanbod met 500 km pisten en 150 liftinstallaties. Steden vol leven en kleine wijndorpjes liggen langs de glinsterende watervlakte. Door de uitgestrekte bossen en hoogvlakten, de met wijnstokken bedekte hellingen, zonneterrassen, de middeleeuwse stadjes met machtige kastelen èn de uitstekende shoppingmogelijkheden heeft u de combinatie van een ontspannende vakantie en sportief avontuur. Vier uw vakantie in de regio Meer van Genève en proef de sfeer van deze heerlijke streek!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Genève, in de mooie regio Meer van Genève in Zwitserland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht