Vakantiewoningen huren in Gallipoli, Apulië, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Apulië (Gallipoli), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Gallipoli, Apulië, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie mobilhomes voor 6 personen te huur op park met een prachtig zwemparadijs en een privé-strand !

Deze Camping La Masseria Gallipoli Apulie mobilhomes zijn geschikt voor 6 personen en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en een slaapkamer met twee 1-pers. bedden, over een badkamer met douche, wastafel, bidet en (apart) toilet, over een woongedeelte met een (2-pers. slaap-) sofa, tafel en stoelen en over een goed uitgeruste keuken met o.a. kookplaat en koelkast. Voor buiten beschikt u over een veranda/terras met tuinmeubilair en een barbecue.

Als gast van deze Camping La Masseria Gallipoli Apulie Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt dit mooie park over een enorm zwemparadijs met meerdere zwembaden, hydromassage, bruisbaden, kinderbad met fontein (1 van de grootste van Zuid-Italie!). Maar verder over een gezellig restaurant, pizzeria, bar, sandwichbar, diverse sportfaciliteiten, shuttle service naar het prachtige stadje Gallipoli (ca. 3km.) en is er in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig.

Dit prachtige park is het gehele jaar geopend en ligt te midden van een prachtige natuur met idyllische baaien en fraaie stranden, maar ook op cultureel gebied is er ontzettend veel te zien. Informeer naar onze speciale prijzen in het winterseizoen !

Wij heten u van harte welkom in deze mooie mobilhomes op Camping La Masseria in Gallipoli in de prachtige provincie Apulie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht