Vakantiewoningen huren in Frejus, Cote d'Azur, Zuid Frankrijk | vakantiehuisje voor 4 - 8 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Var (Frejus), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Frejus, Cote d'Azur, Zuid Frankrijk
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Zeer fraaie mobilhomes te huur op 4-sterren Camping Le Montourey op een steenworp afstand van strand en zee gelegen in Frejus aan de Cote d'Azur in Zuid Frankrijk. Prima camping met veel voorzieningen waaronder een prachtig zwemparadijs.

Deze vrijstaande Camping le Montourey Frejus Cote d'Azur Zuid Frankrijk Mobilhomes (type Excellence) is geschikt voor maximaal 8 personen en beschikt over 3 slaapkamers (1 met een 2-pers. bed en 2 met 1-pers. bedden, een badkamer met douche en wastafel, apart toilet, een woongedeelte met een (2-pers. slaap-)sofa, tafel, airco, TV ??? en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak, magnetron, oven, waterkoker en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een terras/veranda met tuinmeubilair en parasol.

Camping le Montourey beschikt over diverse soorten mobilhomes. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie, prijzen en speciale aanbiedingen.

Als gast van deze Camping le Montourey Frejus Cote d'Azur Zuid Frankrijk Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Camping le Montourey over een prachtig zwemparadijs met mega glijbanen, peuterbad, jacuzzi, terrasjes met parasols en ligstoelen, een restaurant, bar, minimarkt, er is WIFI, diverse sport- en speelvelden, tafeltennis, jeu de boulesbaan, fietsverhuur, er is een wasserette en in het hoogseizoen is er een Miniclub en Tienerclub en worden er voor jong en oud allerlei activiteiten georganiseerd.

De Camping le Montourey Frejus Cote d'Azur Zuid Frankrijk Mobilhomes zijn een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van de prachtige omgeving. De prachtige stranden van de Cote d'Azur vindt u op fietsafstand, Frejus is zeker de moeite waard om te bezoeken en daarnaast ligt de camping ruwweg tussen Cannes en St. Tropez, wat wilt u nog meer ... Maar ook Nice en de Gorges du Verdon liggen binnen handbereik.

Wij nodigen u vraag uit voor een verblijf in deze mooie mobilhomes op Siblu Camping le Montourey in Frejus aan de prachtige Cote d'Azur in Zuid Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht