Vakantiewoningen huren in Francavilla di Sicilia, Sicilië, Italie | villa voor 6 personen

Plaats
Sicilië (Francavilla di Sicilia), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Francavilla di Sicilia, Sicilië, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Vakantiehuis Villa Maria is een volledig gerenoveerd boerenhuisje voor 6 personen net buiten het dorp Francavilla di Sicilia (5km). Dit mooie vakantiehuis beschikt over twee badkamers met ligbad en douche, open keuken en ruime eet/woonkamer, 3 ruime slaapkamers, waarvan twee met 2-pers.bed en een met twee 1-pers.bedden. Voor het huis een ruime tuin met barbecue en tuinmeubels. Weg van alles, maar ook niet ver van het dorp met alle voorzieningen.

De bekende badplaatsen Giardini Naxos en Taormina liggen op ongeveer 20 km afstand, Catania, met het vliegveld, op 75 km en Messina, met de haven, op 65 km afstand.

Bezienswaardigheden: Gole dell Alcantara, een bergkloof waarin een rivier stroomt, ligt op 3 km bij Casa del Sole vandaan, het is zeker de moeite waard om deze kloof een keer te bezoeken. Voor de liefhebbers is het Parco dei Nebrodi ten noordwesten van Randazzo, een uitgestrekt natuurgebied om te verkennen.
Het prachtige plaatsje Taormina is ook zeker de moeite waard !

En natuurlijk mag een bezoek aan de Etna niet ontbreken. Informeer even bij ons naar de verschillende mogelijkheden. De Etna is het grootste gedeelte van het jaar bedekt met sneeuw, hier kan zelfs worden geskied.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in Vakantiehuis Villa Maria bij het plaatsje Francavilla di Sicilia op Sicilie !

Ga terug naar overzicht