Vakantiewoningen huren in Francavilla di Sicilia, Sicilië, Italie | villa voor 6 personen

Plaats
Sicilië (Francavilla di Sicilia), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Francavilla di Sicilia, Sicilië, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi vakantiehuis voor 6 personen te huur, rustig gelegen boven het dorp Francavilla di Sicilia. In de Alcantara Vallei niet ver van de badplaatsen Taormina en Giardini Naxos. Vanaf het ruime terras heeft u prachtig uitzicht over Francavilla, het gebergte en de Vallei.

Deze Casa del Sole Francavilla di Sicilia Sicilie Villa beschikt over een woonkamer met zithoek en open haard, openslaande deuren naar de compleet ingerichte keuken met grote eethoek, twee 2-pers. slaapkamers en een slaapkamer met twee 1-pers.bedden, badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet. 1 slaapkamer heeft deuren naar het terras. Ook is er een erg leuk barbecue-hoekje. Deze villa ligt vrij hoog met de achterkant tegen de berg aan gebouwd. Vlak onder het terras ligt een fruitboomgaard en op het terras staan verschillende (olijf)bomen.

Deze mooie villa heeft een fraai uitzicht over het dorp Francavilla di Sicilia en het gebergte daar omheen. De supermarkt is op loopafstand en het centrum op 1 km afstand. De bekende badplaatsen Giardini Naxos en Taormina liggen op ongeveer 20 km afstand, Catania, met het vliegveld, op 75 km en Messina, met de haven, op 65 km afstand.

Bezienswaardigheden: Er is een leuke wandelroute uitgestippeld langs de Alcantara rivier, hier ziet u een typisch stukje van de Alcantara Vallei. Deze route ligt achter het dorpje Grava (richting Francavilla).
Gole dell Alcantara, een bergkloof waarin een rivier stroomt, ligt op 3 km bij Casa del Sole vandaan, het is zeker de moeite waard om deze kloof een keer te bezoeken.
Voor de liefhebbers is het Parco dei Nebrodi ten noordwesten van Randazzo, een uitgestrekt natuurgebied om te verkennen.
Het prachtige plaatsje Taormina is ook zeker de moeite waard !

En natuurlijk mag een bezoek aan de Etna niet ontbreken. Informeer even bij ons naar de verschillende mogelijkheden. De Etna is het grootste gedeelte van het jaar bedekt met sneeuw, hier kan zelfs worden geskied. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in Casa del Sole !

Ga terug naar overzicht