Vakantiewoningen huren in Finale di Pollina, Palermo, Sicilië, Italie | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Sicilië (Finale di Pollina, Palermo), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Finale di Pollina, Palermo, Sicilië, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraaie mobilhomes voor 5 - 6 personen te huur op een park vlakbij Palermo op Sicilie met veel voorzieningen en direct aan zee !

Deze Camping Village Rais Gerbi Finale di Pollina Palermo Mobilhomes (type Classic) zijn geschikt voor 5 volwassenen + 1 kind en beschikken over 2 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed en 1 met twee 1-pers. bedden + een hoogslaper, over een badkamer met douche, wastafel, bidet en apart toilet, een woongedeelte met (1-pers. slaap-) sofa, tafel, airco/verwarming en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair en een parasol.

Camping Village Rais Gerbi beschikt over meerdere typen mobilhomes en daarnaast ook nog over appartementen en bungalows. Kijk even op de site voor meer informatie.

Als gast van deze Camping Village Rais Gerbi Finale di Pollina Palermo Mobilhomes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt het park over een kleine minimarkt, een pizzeria, bar, restaurant, een tv-ruimte, discotheek, miniclub, speeltoestellen, speeltuin en diverse sportterreinen waaronder tennisbanen. In het hoogseizoen is er animatieteam aanwezig.

Het park beschikt over een fraai zwembad met een geweldig uitzicht. Maar daarnaast kunt u natuurlijk ook in zee zwemmen want Camping Village Rais Gerbi ligt direct aan zee. Om die reden is er op het park ook een duikcentrum gevestigd waar u ook kunt leren duiken en snorkelen. Daarnaast is hier ook windsurfen toegestaan en kunt u er prima vissen.

Camping Village Rais Gerbi is prachtig gelegen direct aan de noordelijke kust van Sicilie, o.a. vlakbij het prachtige stadje Cefalu. Maar u kunt u de camping ook gebruiken om (bijv. met de trein) de mooie stad Palermo te bezoeken of de Vulkaan Etna.

Wij heten u van harte welkom op Camping Village Rais Gerbi in Finale di Pollina op Sicilie !

Ga terug naar overzicht