Vakantiewoningen huren in Fernao Ferro, Kust van Lissabon, Portugal | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Kust van Lissabon (Fernao Ferro), Vakantiehuizen Portugal
Park
Vakantiewoningen huren in Fernao Ferro, Kust van Lissabon, Portugal
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op slechts 30km. van Lissabon gelegen bungalows voor 4 personen te huur op Camping Parque Verde Village in Fernao Ferro in de omgeving van Lissabon, Portugal. Vakantiepark met zwembad en veel voorzieningen.

De Parque Verde Village Lissabon Portugal Bungalows zijn geschikt voor 4 personen en beschikken over 2 slaapkamers (1 met 2-pers. bed, 1 met twee 1-pers. bedden), een woonkamer, goeduitgeruste keuken, badkamer met douche en toilet en een veranda met tafel en stoelen en een barbecue.

Elke bungalow beschikt over airco, tv met 42 kanalen en internet. Bij de bungalow is parkeergelegenheid voor 1 auto.

Parque Verde is gesitueerd aan de Costa Azul (de blauwe kust) tussen de bergen en de zee, op ca. 30 km. van het centrum van Lissabon en 15 km. van niet minder dan 10 prachtige stranden langs de Atlantische Oceaan.

Het park beschikt over zeer veel voorzieningen waaronder een zwembad inclusief kinderbad (alleen gedurende de zomer), winkeltjes, restaurant and bar, games-ruimte, kunstgalerij, tennisbaan, gezondheidsclub, disco, supermarkt, slager, Futsal veld, basketbal veld, speeltuinen en tafeltennis.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie bungalows op Camping Village Parque Verde in Fernao Ferro vlakbij Lissabon in Portugal. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht