Vakantiewoningen huren in Farso, Noord Jutland, Denemarken | hytter voor 4 - 6 personen

Plaats
Noord-Jutland (Farso), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Vakantiewoningen huren in Farso, Noord Jutland, Denemarken
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Prachtige luxe hytter voor 4 - 6 personen te huur op rustige familiecamping met veel speelmogelijkheden en een fraai zwembad, gelegen op slechts 200m. van kindvriendelijk strand en het Limfjord.

Deze Farso Fjord Camping Noord Jutland Denemarken Hytter beschikken over een woonoppervlakte van 25m2 met een slaapkamer en open zolder voor 4 personen met douche en toilet, een woonkamer met sofa, tafel en tv, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en oven.

De Farso Fjord Camping Noord Jutland Denemarken Hytter beschikken over een overdekte veranda met tuintafel en stoelen.

Farso Fjord Camping is een rustige familiecamping, waar de kinderen alle ruimte hebben. De camping ligt op 200 meter van de Limfjord en heeft een kindvriendelijk strand. Het is een ideaal uitgangspunt voor trips naar bijv. Farup Sommerland (75km.), Legoland (130 km.) en Aalborgs Tivoli & Dierentuin (60 km.). Maar ook de Noordzee ligt met 37 km. binnen handbereik.

De camping beschikt over veel faciliteiten zoals een groot zwembad met een apart kinderbadje en een groot zonneterras, diverse speelmogelijkheden voor de kleintjes (met een o.a. een speeltractor, schommels, glijbanen en klimrek), diverse speelmogelijkheden voor grote kinderen (met o.a. een voetbalveld, zweefbaan, go-carts en paardrijden) en over een cafetaria, kampwinkel, televisieruimte en draadloos internet.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie hytter op Farso Fjord Camping in Farso in het noorden van Jutland in Denemarken. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht