Vakantiewoningen huren in Faervik, Arendal, Aust Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 3 personen

Plaats
Aust Agder (Faervik, Arendal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Faervik, Arendal, Aust Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een werkelijk schitterende locatie voor de kust bij Arendal gelegen hytter voor 2 - 5 personen te huur bij Canvas Hove in Faervik bij Arendal, Aust-Agder, Noorwegen. Vakantiepark met strand.

Deze eenvoudige maar knusse Canvas Hove Faervik Arendal Aust Agder Noorwegen Hytter beschikken over een stapelbed en een 1-pers. uittrekbed, tafel met stoelen, gratis WIFI, en een kleine keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Voor buiten beschikt u over een (deels) overdekte veranda met bank + tafel.

Canvas Hove beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de website van Canvas voor meer informatie, foto's en prijzen.

Als gast van deze Canvas Hove Faervik Arendal Aust Agder Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een sanitairgebouw met wasmachine en droger, sauna, een receptiegebouw (voor informatie over de omgeving), een prachtig strand direct bij het vakantiepark, gratis WIFI, grillplaats, speeltuin en sport- en speelveld. Omdat Canvas Hove direct aan zee gelegen is, zijn er diverse watersport- en zwemmogelijkheden. Zo worden er op het vakantiepark cursussen gegeven voor windsurfen en kitesurfen. Er zijn ook fietsen te huur.

De Canvas Hove Faervik Arendal Aust Agder Noorwegen Hytter zijn een ideaal uitgangspunt om de mooie omgeving te verkennen. Te voet of per fiets, mogelijkheden te over. Met de auto zijn mooie dagtochtjes mogelijk langs de prachtige kust van de regio's Aust- en Vest-Agder. Het nabij gelegen stadje Arendal moet u zeker even bezoeken en is in het hoogseizoen vanaf Canvas Hove met een veerboot(je) te bereiken.

Wij heten u van harte welkom in deze knusse hytter bij Canvas Hove in Faervik op slechts 10km. van het gezellige kustplaatsje Arendal in de regio Aust-Agder in het zuiden van Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht