Vakantiewoningen huren in Eidsvag, More Og Romsdal, Noorwegen | vakantiehuisje voor 7 personen

Plaats
More Og Romsdal (Eidsvag), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Eidsvag, More Og Romsdal, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig direct aan het fjord en perfect voor vissers in Eidsvag gelegen vakantiehuisje voor 7 personen te huur in Eidsvag, More og Romsdal, Noorwegen.

Deze mooie Sunndalsfjord Eidsvag More og Romsdal Noorwegen Hytter liggen prachtig bij het fjord en geven je de gelegenheid echt op je zelf te zijn. Er is een eigen grillplaats voor de bungalow. Hier kan je bij het kampvuur zitten en de zon zien ondergaan. En luisteren naar het geruis van de rivier die vlakbij stroomt. De bungalow is geschikt voor gehandicapten en heeft een vloeroppervlak van 65 vierkante meter.

Er zijn 3 slaapkamers. De eerste bevat een dubbel en een enkel bed. De tweede heeft 2 enkele bedden en in de derde is plaats voor nog eens 2 personen. Alles eerste kwaliteit met veel ruimte en bergruimte.

Er is een ruime woonkamer met een geïntegreerde keuken. In de keuken is een elektrisch fornuis met oven, een magnetron, afwasmachine, grote koelkast en eettafel. Compleet ingericht en voldoende servies ed voor 7 personen. De bungalow heeft TV. Verder is er een strijkplank en strijkbout.

Alle ruimten, behalve de slaapkamers hebben vloerverwarming. In de badkamer is een douche en toilet. Verder hoort bij de bungalow een schuurtje met diepvriezer.

De omgeving van deze Sunndalsfjord Eidsvag More og Romsdal Noorwegen Hytter is uitermate goed geschikt voor het maken van prachtige wandelingen en om te vissen. Bezoek de "rozenstad" Molde, het schilderachtige vissersplaatsje Bud en de spectaculaire Atlanterhavsveien.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter in Eidsvag in de prachtige regio More og Romsdal in Fjord Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht