Vakantiewoningen huren in Eberndorf, Gosselsdorf, Karinthië, Oostenrijk | mobilhomes voor 6 personen

Plaats
Karinthie (Eberndorf, Gosselsdorf), Vakantiehuizen Oostenrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Eberndorf, Gosselsdorf, Karinthië, Oostenrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Direct aan een de Gosselsdorfer See (meer) gelegen mobilhomes voor 4 - 6 personen te huur op Sonnencamp Gosselsdorfer See in Eberndorf, Karinthie, Oostenrijk. Camping aan meer.

De Sonnencamp Gosselsdorfer See Karinthie Mobilhomes beschikken over 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 losse bedden en 1 met een 2-persoonsbed(dekbedden en kussens aanwezig), badkamer met toilet, een complete keukeninrichting (met magnetron) en een woonkamer met satelliet TV. Door de slaapbank in de woonkamer is er de mogelijkheid om hier met 6 personen te verblijven.

Voor buiten beschikt deze gezellige chalet over een tuintafel met stoelen, een partytent, een barbecue en een schuurtje. Sonnencamp Gosselsdorfer See Karinthie is een rustige en comfortabele familiecamping gelegen in de zuidelijkste provincie van Oostenrijk, Karinthie. Sonnencamp Gosselsdorfer See ligt aan een van de warmste (zwem)meren van Karinthie.

Als gast van deze Sonnencamp Gosselsdorfer See Karinthie Mobilhomes heeft u de beschikking over sportvelden, tennisbanen, een recreatieruimte (animatieprogramma en team aanwezig), een speeltuin en visvijver. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Er is een gezinsvriendelijk, gemoedelijk restaurant en een zelfbedieningswinkel(elke dag verse broodjes) aanwezig! Kijk even op de site voor meer informatie.

Wie van natuurschoon houdt en daarnaast wil genieten van het buitenleven, mogelijkheden wil hebben om te kunnen (water)fietsen, surfen (surfplanken te huur), wandelen of zwemmen is op Sonnencamp Gosselsdorfer See Karinthie aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in deze Sonnencamp Gosselsdorfer See Karinthie Mobilhomes. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht