Vakantiewoningen huren in Drammen, Viken, Noorwegen | hytter voor 4 - 5 personen

Plaats
Buskerud (Drammen), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Drammen, Viken, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op een mooie locatie direct aan de rivier Drammenselva gelegen hytter voor 4 - 5 personen te huur op Drammen Camping in de regio Viken in Noorwegen. Strandje op de camping.

Deze eenvoudige Drammen Camping Viken Noorwegen Hytter beschikken over 2 slaapkamers, een woonkamer met een kleine keuken met kookplaat, koelkast en eettafel met stoelen en een overdekte veranda met een zitje. Vanaf de veranda heeft u een mooi uitzicht op de camping en de rivier. Bedlinnen kan afgenomen worden bij de camping.

De hytter op Drammen Camping beschikken niet over een eigen badkamer, maar in de directe nabijheid van de hytter kunt u gebruik maken van het sanitairgebouw van de camping. Drammen Camping beschikt over verschillende type hytter. Kijk even op de website van de camping voor meer informatie, foto's en actuele prijzen.

Als gast van deze Drammen Camping Viken Noorwegen Hytter heeft u de beschikking over een kleine speeltuin, een sanitairgebouw waar ook een wasmachine/droger beschikbaar is en een zand/kiezelstrandje. In de rivier Drammenselva kan prima gezwommen en gevist worden. Ook watersporten zijn mogelijk. In de omgeving van Drammen Camping zijn SUP-boards en kano's te huur.

De Drammen Camping Viken Noorwegen Hytter zijn een prima uitgangspunt voor een bezoek aan de stad Drammen. Het centrum van de stad ligt op zo'n 4km. afstand. Prima bereikbaar dus per fiets, maar ook met het openbaar vervoer. De bushalte ligt op zo'n 200 meter van de camping. Daarnaast is de "spiraaltunnel" (welke naar de top van een berg voert) in Drammen is zeker de moeite waard. Vanaf de top heb je een mooi uitzicht op de stad en de prachtige omgeving.

Wij nodigen u daarom van harte uit voor een verblijf op Drammen Camping in de regio Viken (Buskerud) in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht