Vakantiewoningen huren in Dornumersiel, Noordzee, Duitsland | appartement voor 2 personen

Plaats
Noordzee (Dornumersiel), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Dornumersiel, Noordzee, Duitsland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 2 personen in Dornumersiel, in de mooie regio Noordzee in Duitsland.

Appartement Dornumersiel Noordzee Duitsland (genaamd "Dühringshof") beschikt over 1 kamer (30 m2), op de zolderverdieping: woon-/eetkamer met een 2-pers. divanbed, sat-TV en stereo-installatie. Kookhoek, voorzien van een magnetron en een elektrische koffiemachine. Douche/Wastafel/WC. Ter beschikking: kinderstoel. Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht op de tuin. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Appartement Dornumersiel Noordzee Duitsland staat onder toezicht van monumentenzorg en is gelegen op 1 km van het centrum van Dornumersiel en op 2 km afstand van het strand. Voor medegebruik: grote, verzorgde tuin (5.000 m2), terras, tuinmeubelen en een barbecue. U heeft de beschikking over een telefooncel, wasmachine en droger (voor medegebruik, extra). Een café vindt u op 100 meter, een levensmiddelenwinkel, restaurant, buitenzwembad en een manege op 1 km, station "Norden" op 25 km en een golfterrein op 46 km afstand.

De bekende badplaats Dornumersiel heeft een directe ligging aan zee, op 29 km van Aurich, 55 km van Emden en op 60 km van Wilhelmshaven. Mogelijkheid voor uitstapjes naar de eilanden Helgoland en Baltrum, naar Nederland (110 km) evenals naar Norddeich (24 km) en de pont naar Norderney. De Noordzeekust kent drie verschillende landschapsvormen: de Waddenzee gelegen tussen de kust en de eilanden, de marsgrond en de zanderige morenen van de gletsjers uit de ijstijd.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Dornumersiel, in de regio Noordzee in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht