Vakantiewoningen huren in Dillingen, Luxemburg, Luxemburg | bungalow voor 6 personen

Plaats
Luxemburg (Dillingen), Vakantiehuizen Luxemburg
Park
Vakantiewoningen huren in Dillingen, Luxemburg, Luxemburg
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op loopafstand van het plaatsje Dillingen in een prachtige omgeving gelegen bungalows voor 6 personen te huur op Bungalowpark Hondsbierg in Dillingen, Luxemburg.

Deze knusse Hondsbierg Dillingen Echternach Luxemburg Bungalows beschikken over 3 slaapkamers, 1 met een 2-pers. bed, 1 met twee 1-pers. bedden en 1 met een stapelbed, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woonkamer met sofa, stoelen, tafel en een kleine open keuken met kookvoorzieningen en koelkast.

De Hondsbierg Dillingen Echternach Luxemburg Bungalows zijn gelegen op een klein eenvoudig vakantiepark op loopafstand (500m.) van het centrum van Dillingen. Op het park vindt u een kinderspeelplaats, jeu de boulesbaan en er is een receptie en broodjesservice. Een supermarkt vindt u op 5km., een restaurant op 500m., een bakkerij op 5km. en een bushalte op 400m. Er zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

De omgeving van Bungalowpark Hondsbierg Dillingen Luxemburg is schitterend en leent zich uitstekend om te wandelen of om tochten te maken. In de rivier de Sure kan gezwommen worden. Boodschappen kunt u doen in Echternach (11km.) of net over de grens in Duitsland in Bollendorf (5km.)

Wij heten u van harte welkom in deze bungalows op Bungalowspark Hondsbierg in Dillingen in Luxemburg. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht