Vakantiewoningen huren in Crouttes, Laag-Normandië Orne, Frankrijk | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Laag-Normandië Orne en Eure (Crouttes), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Crouttes, Laag-Normandië Orne, Frankrijk
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig vakantiehuis te huur voor 5 personen in de historische kleine stad Crouttes in de regio Laag-Normandië Orne. Crouttes ligt op ca. 60 km vanaf de stranden in Cabourg of Deauville.

Vakantiehuis "La Boulangerie" Crouttes Laag Normandië Orne Frankrijk beschikt over 4 kamers (120 m2) verdeeld over 2 verdiepingen en is rustiek ingericht: woon-/eetkamer met open haard (hout te koop) en TV. 1 slaapkamer met 2 bedden. Open keuken voorzien van een 3-pits kookplaat, oven, magnetron en diepvriezer. Badkamer, aparte WC. Bovenverdieping: 1 slaapkamer met 1 bed en 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed. Douche/WC. In het vakantiehuis is elektrische verwarming aanwezig.

Voor buiten beschikt vakantiehuis "La Boulangerie" over een tuin rondom het huis, terrasmeubelen en een parkeerplaats. U heeft tevens de beschikking over een wasmachine en droger. Ontbijtmogelijkheid op aanvraag. De eigenaar woont op hetzelfde terrein.

Vakantiehuis Crouttes Laag Normandie Orne Frankrijk (bouwjaar 1761) ligt op 6 km van Vimoutiers en bevindt zich in de historische kleine stad Crouttes. Vanaf april tot eind september kunt u de tuinen met kleine vijvers (niet omheind), het kapel en wijnpersen bezichtigen! Een winkel vindt u op 6 km en een restaurant op 4 km afstand. Let op: auto noodzakelijk.

De plaats Vimoutiers is een kleine stad op 30 km ten zuiden van Lisieux, 37 km ten oosten van Falaise, 55 km ten zuiden van Caen en op 60 km afstand van Alençon. Vimoutiers is een goed uitgangspunt voor excursies naar het Normandische coulisselandschap en naar de stranden van Cabourg of Deauville, op zo'n 60 kilometer afstand. Het belangrijkste toeristische deel van Normandië is de 600 km lange afwisselende kust, waaraan tal van belangrijke badplaatsen zijn gelegen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit schitterende vakantiehuis in Crouttes in de Laag-Normandië Orne in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht