Vakantiewoningen huren in Courmayeur, Valle d'Aosta, Italië | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Valle d’Aosta (Courmayeur), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Courmayeur, Valle d'Aosta, Italië
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 5 personen in Courmayeur, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië.

Vakantiehuis Courmayeur Valle d’Aosta Italië (genaamd "Entreves") beschikt over een grote woon-/eetkamer met open haard en TV. Uitgang naar het balkon. Kleine keuken, voorzien van een 4-pits kookplaat, oven en een afwasmachine. Bovenverdieping: 1 2-persoons slaapkamer en 1 kleine slaapkamer met 2 x 2 stapelbedden. Bad/WC. Vanuit het vakantiehuis heeft u een schitterend uitzicht op de bergen en de tuin.

Vakantiehuis Courmayeur Valle d’Aosta Italië heeft een rustige ligging in het gehucht Entreves, op 2 km van het centrum van Courmayeur. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een tuin. Een levensmiddelenwinkel, restaurant en een bushalte vindt u op 300m en de kabelbaan op 500m afstand.

De populaire skiplaats Courmayeur is één van de bekendste plaatsen van het Aostadal, gelegen aan de voet van de Mont Blanc, op 1224m hoogte. Courmayeur is een mondain, beroemd bergdorp. Dankzij de schoonheid van het berglandschap en skifaciliteiten, waardoor men er zelfs in de zomer kan skiën, èn de bevoorrechte ligging is Courmayeur een van de meest populaire skiplaatsen van de Italiaanse Alpen. Courmayeur beschikt over verschillende faciliteiten waaronder levensmiddelenwinkels, boetiek, restaurant, bar, bioscoop en een thermaalbad en is gelegen op 37 km ten noorden van Aosta.

In het noorden van Italië, grenzend aan Frankrijk en Zwitserland, ligt de fascinerende regio Valle d’Aosta. Verscholen tussen de hoogste toppen van de Alpen bekoort Valle d'Aosta elke reiziger, niet alleen met natuurschoon maar ook met culturele bezienswaardigheden, zomer- en wintersporten en met eeuwenoude tradities. Valle d'Aosta beschikt over majestueuze bergen, grijze rotsen, loodrechte afgronden en ongerepte valleien. De tientallen kastelen en burchten bewaken het dal vanaf de middelhoge bergen. Toerisme is hier de belangrijkste bron van inkomsten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Courmayeur, in de mooie regio Valle d’Aosta in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht