Vakantiewoningen huren in Cormaranche en Bugey, Rhône-Alpen Ain, Frankrijk | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Rhône-Alpen Ain/Loire/Rhône (Cormaranche en Bugey), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Cormaranche en Bugey, Rhône-Alpen Ain, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 6 personen in Cormaranche en Bugey, gelegen aan de rand van een bos.

Vakantiehuis Cormaranche en Bugey Rhône Alpen Ain Frankrijk beschikt over 4 kamers (77 m2) verdeeld over 2 verdiepingen, met veel hout ingericht: woon-/eetkamer met TV en radio. 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed. Open keuken voorzien van een 4-pits kookplaat, oven en afwasmachine. Douche/WC. Bovenverdieping: 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed en een uitgang naar het balkon en 1 slaapkamer met 2 bedden. Douche/WC. Elektrische verwarming. Ter beschikking: wasmachine. Voor buiten beschikt het vakantiehuis over een terras voorzien van terrasmeubelen en een parkeerplaats.

Vakantiehuis Cormaranche en Bugey Rhône Alpen Ain Frankrijk (bouwjaar 2009) heeft een rustige, zonnige ligging, aan een secundaire weg. Een supermarkt en een restaurant vindt u op 4 km, een bushalte op 800m, tennisbaan op 4 km en een manege op 6 km afstand. Het vakantiehuis is gelegen ten zuiden van de keten de Monts Jura, op 900 m hoogte, aan de rand van het bos en nabij wandelpaden.

De plaats Cormaranche en Bugey is een dorp op 40 km van Bourg en Bresse en op 34 km afstand van Oyonnax. De regio Ain is genoemd naar de rivier die het van noord naar zuid doorkruist. De regio Ain ligt in het noorden van de regio Rhône-Alpes en grenst in het westen aan Saône-et-Loire en Rhône, in het noorden aan Saône-et-Loire en Jura, in het oosten aan Zwitserland, Haute-Savoie en Savoie en in het zuiden aan Isère.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Cormaranche en Bugey in de regio Rhône-Alpen Ain in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht