Vakantiewoningen huren in Citta della Pieve, Perugia, Umbrië, Italie | appartement voor 6 personen

Plaats
Umbrië (Citta della Pieve, Perugia), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Citta della Pieve, Perugia, Umbrië, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Appartementen voor 2 - 6 personen te huur in prachtig landhuis (vakantieparkje) in het groene gebied van Umbrie op de grens met Toscane bij het meer van Trasimeno en de prachtige stad Perugia.

Deze Vakantiepark Pian della Bandina Trasimeno Perugia Appartementen bevinden zich in een schitterend landhuis waar zich in totaal 8 appartementen bevinden. Het kleinste appartement (Il Ginepro) heeft een oppervlakte van 26 m2. en is geschikt voor 2 personen. Het beschikt over een 2-pers. bed, een badkamer met douche, een keuken en woongedeelte.
Het grootste appartement (La Quercia) heeft een oppervlakte van 61 m2, 2 slaapkamers, een sofabed, een badkamer met douche, een goed uitgeruste keuken en een balkon van 20m2.

Wilt u liever op de begane grond: geen probleem .. er zijn diverse types appartementen. Kijk even voor meer informatie op onze website. Het kleinschalige Vakantiepark Pian della Bandina Citta della Pieve Perugia Umbrie ligt in een prachtig natuurgebied op de grens van Umbrie - Toscane.

Als gast van de Vakantiepark Pian della Bandina Trasimeno Perugia Appartementen heeft u o.a. de beschikking over een prachtig zwembad, fietsen, barbecue en een kinderspeelplaats. Maar we kunnen ook een "ponykoetstocht" voor u regelen, of paardrijlessen. Zelfs een huurauto kan geregeld worden, mocht u met het vliegtuig zijn gekomen.

Op slechts 5 km. van het park ligt het vredige plaatsje Citta della Pieve waar u winkels, supermarkten en een aantal goede restaurants aantreft. De omgeving leent zich prima voor het maken van wandel- of fietstochten, maar ook een bezoek aan het nabij gelegen Lago di Trasimeno en de prachtige stad Perugia mag u zeker niet overslaan.

Wij heten u van harte welkom op Vakantiepark Pian della Bandina bij het plaatsje Citta della Pieve vlakbij het meer van Trasimeno en de prachtige stad Perugia in Umbrie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht