Vakantiewoningen huren in Chauvé, Pays de Loire Loire-Atlantique, Frankrijk | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Pays de la Loire Loire-Atlantique (Chauvé), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Chauvé, Pays de Loire Loire-Atlantique, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 6 personen in Chauvé, op 15 km vanaf het zandstrand.

Vakantiehuis Chauvé Pays de la Loire Atlantique Frankrijk beschikt over 4 kamers (100 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met TV. 1 slaapkamer met 1 2-persoons bed. 2 slaapkamers, ieder voorzien van 2 bedden. Keuken voorzien van een 4-pits kookplaat, oven en afwasmachine. Badkamer, aparte WC. Elektrische verwarming. Voor buiten heeft u de beschikking over een tuin, terras met terrasmeubelen en een barbecue. Ter beschikking: wasmachine. Let op: het vakantiehuis bevindt zich op de verhoogde begane grond (3 traptreden tot de tuin en dan 5 traptreden tot het huis). Water is uitsluitend te verkrijgen via een waterput.

Vakantiehuis Chauvé Pays de la Loire Atlantique Frankrijk is gelegen in La Sicaudais op 6 km van Chauvé en bestaat uit 2 woningen. De vakantiehuizen zijn onafhankelijk van elkaar en beschikken over een eigen ingang. Het grondstuk is niet omheind, maar een deel is omgeven door een talud. Let op: de eigenaar bewoond zo nu en dan zijn appartement. Een levensmiddelenwinkel bevindt zich op 200m, een restaurant op 5 km en het zandstrand op 15 km afstand.

De plaats Chauvé is een klein boerendorp, op 9 km ten noordoosten van Pornic, 30 km ten zuiden van la Baule en op 36 km ten zuidwesten van Nantes. In de zomer heeft u de mogelijkheid tot tennissen, paardrijden, vissen en het maken van een mooie wandeling.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Chauvé, in de regio Pays de la Loire Loire-Atlantique in Frankrijk. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht