Vakantiewoningen huren in Ceglie Messapica, Apulië, Italië | vakantiehuis voor 4 personen

Plaats
Apulië (Ceglie Messapica), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Ceglie Messapica, Apulië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 4 personen in Ceglie Messapica, in de mooie regio Apulië in Zuid Italië.

Vakantiehuis Ceglie Messapica Apulië Italië beschikt over 2 "trulli": de eerste trullo bestaat uit een kleine woonkamer, een alkoof met 2-persoons bed, een kookhoek, voorzien van een 4-pits kookplaat en een kleine badkamer met douche (zonder douchebak). De tweede trullo heeft een kleine woonkamer, alkoof met een 2-pers. bed en een kleine badkamer met douche/bidet/WC. Het licht valt naar binnen door een deur die voorzien is van glas.

Vakantiehuis Ceglie Messapica Apulië Italië wordt gevormd door twee "trulli" (kegelvormige huizen) van drie kegels die op een afstand van 10 meter van elkaar staan en van elkaar worden gescheiden door een stenen schaapstal. De trulli hebben oude stenen vloeren en muren van steen of witte kalk en worden omringd door pijnbomen, eiken en olijfbomen. Het vakantiehuis is omgeven door bomen, op 4 km van het centrum van Ceglie en heeft een geïsoleerde, rustige ligging, op 15 km van het zandstrand. Voor alleengebruik: groot terrein met planten, bomen en tuinmeubelen. Een levensmiddelenwinkel en een restaurant vindt u op 4 km afstand.

Het kleine historische stadje Ceglie Messapica is gelegen aan de Adriatische kust, op 35 km van Brindisi en op 16 km afstand van de badplaats Villanova. Uitstapjes kunt u maken naar Ostuni (11 km) of Taranto (36 km).

Apulië, de ten onrechte nauwelijks bezochte "hak" van de Italiaanse laars, ligt aan de Adriatische- en Ionische Zee. Ontdek de mooiste stranden en kliffen, de rijke en barokke cultuursteden, gezellige dorpjes, een mysterieuze "trulli" of maak verrassende fiets- en wandeltochten. Het is een ongerepte streek die door weinig toeristen bezocht wordt. En de kristalheldere zee is er nooit ver weg…

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Ceglie Messapica, in de regio Apulië in Zuid Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht