Vakantiewoningen huren in Cecina Mare, Toscane, Italie | mobilhome voor 6 personen

Plaats
Toscane (Cecina Mare), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Cecina Mare, Toscane, Italie
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Op park vlakbij strand en zee gelegen mobilhomes voor 6 personen te huur op Camping Village Mareblu in Cecina Mare, Toscane, Italie. Camping met zwembad, strand en veel speel- en sport faciliteiten.

Deze Mareblu Camping Village Cecina Mare Toscane Mobilhomes zijn geschikt voor 6 personen en luxe ingericht. Ze beschikken OF over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed, 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden met daarboven een hoogslaper en een sofa-bed voor 1 persoon in de woonkamer OF over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed, 1 slaapkamer met twee 1-pers. bedden en een sofa-bed voor 2 personen in de woonkamer.

Verder beschikt dit type over air-conditioning, tv, een grote badkamer met douche, wastafel, bidet, haardroger en wc, en over een goed uitgeruste keuken met woonkamer en eethoek. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuintafel en stoelen.

Mareblu Camping Village ligt aan de kust van Cecina Mare in de provincie Toscane, niet ver van kunststeden als Florence, Pisa en Siena en de eilanden van de Toscaanse archipel (zoals Elba). De camping beslaat ongeveer 100.000m2 vlak terrein in de schaduw van hoge parasoldennen. Om naar het strand te gaan, loopt u 300 meter door een eeuwenoud "parasoldennenbos", dat geklasseerd is als natuurpark.

De Mareblu Camping Village Cecina Mare Toscane Mobilhomes zijn gelegen op een park met zeer veel voorzieningen waaronder een winkelcentrum met een winkel, een supermarkt, groentehandel, slager, kranten en sigaretten, bar, restaurant, selfservice en pizzeria. Verder een speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld, voetbalveld, fietsenverhuur, tafeltennis, Italiaanse jeu de boules (bocce), animatie, zwemparadijs voor groot en klein. In de buurt is er de mogelijkheid om te tennissen, surflessen te volgen en om te duiken en paardrijden.

Mareblu Camping Village beschikt over meerdere typen mobilhomes. Kijk even op onze site voor de verschillende mogelijkheden, prijzen en de laatste aanbiedingen.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooi gelegen mobilhomes op Mareblu Camping Village in Cecina Mare aan de kust van Toscane in Italie. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht