Vakantiewoningen huren in Castiglione del Lago, Umbrië, Italië | appartement voor 4 personen

Plaats
Umbrië (Castiglione del Lago), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Castiglione del Lago, Umbrië, Italië
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Fraai vakantiecomplex met appartementen te huur voor 4 personen in Castiglione del Lago, in de regio Umbrië in Italië. Attracties: Montepulciano, Cortona. Appartement met zwembad.

Vakantiecomplex Castiglione del Lago Umbrië Italië beschikt over 3-kamer appartementen (75 m2), op de begane grond: kleine eetkamer met open haard en eettafel. een 2-pers. slaapkamer en 1 slaapkamer met 2 bedden. Keuken, voorzien van een 5-pits kookplaat en een oven. Uitgang naar het balkon. Douche/bidet/WC. Voor buiten heeft u de beschikking over een balkon / terras. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur.

Vakantiecomplex Castiglione del Lago Umbrië Italië heeft een zonnige ligging, op 7 km van het centrum van Castiglione del Lago. Voor medegebruik: (omheind) terrein met planten en bomen, buitenzwembad, tafeltennis en een barbecue. Een bushalte vindt u op 200m, een winkel op 2 km, het station en tennisbanen op 7 km en een manege op 10 km afstand. Bekende meren, waaronder het Lago Trasimeno, kunnen gemakkelijk worden bereikt. Het vakantiecomplex ligt op 20 km van Montepulciano en op 25 km afstand van Cortona.

Het gezellige plaatsje Castiglione del Lago ligt op een kalkachtige kaap wat ooit het vierde eiland in het Trasimeno meer was, in het westen van de streek, direct aan het Lago Trasimeno. Talrijke archeologische vondsten in de omgeving wijzen op de Etruskische oorsprong. U kunt genieten op de stranden of op de 3 eilanden in het meer. Castiglione del Lago ligt op 50 km van Perugia en op 62 km afstand van Arezzo.

Umbrië is een regio in het midden van Italië, in het dal van de Tiber rivier en het stuwmeer Lago di Corbara. Umbrië wordt ook wel "het groene hart" van Italië genoemd. U vindt er een zeer variërend landschap, begroeid met wijn- en olijfgaarden en akkers met tarwe, suikerbieten, tabak en zonnebloemen. In Umbrië kunt u maar liefst acht beschermende natuurparken bezoeken. Umbrië heeft een mediterraan klimaat en daardoor zijn de zomers droog met veel zon terwijl de winters koud en nat zijn.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiecomplex in Castiglione del Lago, in de regio Umbrië in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht