Vakantiewoningen huren in Carpentras, Mont Ventoux, Provence-Alpen-Côte d’Azur Vaucluse, Frankrijk | vakantiehuis voor 6 personen

Plaats
Provence-Alpen-Côte d'Azur Vaucluse (Carpentras), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Carpentras, Mont Ventoux, Provence-Alpen-Côte d’Azur Vaucluse, Frankrijk
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Mooi nieuw vakantiehuis te huur voor 6 personen gelegen op de stadsgrens van het stadje Carpentras vlakbij Orange en de Mont Ventoux in de mooie regio Provence-Alpen-Cote d'Azur Vaucluse.

Dit Vakantiehuis Carpentras Mont Ventoux Provence Alpen Cote d'Azur Vaucluse beschikt over 2 slaapkamers met elk een 2-pers. bed, in de woonkamer bevinden zich nog 2 slaapplaatsen (slaapsofa), een badbamet met douche, wastafel, een 2e badkamer met ligbad en wastafel, 2 aparte toiletten, een ruime woonkamer met sofa, stoelen, tafel, 2 tv's, dvd, en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. Verder beschikt deze mooie villa over klimaatbeheersing en een wasmachine.

Voor buiten beschikt Vakantiehuis Carpentras Mont Ventoux Provence Alpen Cote d'Azur over 2 terrassen met tuinmeubilair waaronder 2 ligstoelen en een zwembad. Op 10km. ligt een meer, op 4km. een restaurant en winkel en de dichtstbijzijnde grote stad (Carpentras) ligt op 4km.

Dit mooie, nieuwe vakantiehuis met airconditioning ligt op de stadsgrens van Carpentras in de buurt van Orange en Mont Ventoux. Met zijn okergele façade glimt het vakantiehuis licht in de Provençaalse zon. Ontspanning vindt u in de tuin met zwembad. Het meer van Paty, waar u ook kunt zwemmen, is op 10km. afstand gelegen. Carpentras heeft een strook bos van 6km. aan de oever van de Auzon laten aanleggen. U kunt fijn wandelen in dit mooie groene park met veel bloemen en bomen.

Breng zeker een bezoek aan Avignon met zijn vele historische gebouwen zoals bijvoorbeeld het zogenaamde Pausenpaleis en de in de 14de eeuw over de Rhône aangelegde brug Pont Saint-Bénézet, die vandaag de dag al in de rivier eindigt, aangezien slechts 4 van de 22 bogen standhielden tijdens de overstroming in 1668. Elk jaar organiseren Carpentras, Orange en Avignon beroemde feesten. Ook de Provençaalse markt is altijd een korte omweg waard.

Wij heten u van harte welkom in dit mooie vakantiehuis Carpentras Mont Ventoux in de mooie regio Provence-Alpen-Cote d'Azur Vaucluse. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht