Vakantiewoningen huren in Carcans Ocean, Aquitaine Gironde, Frankrijk | appartementen voor 4 en 8 personen

Plaats
Aquitaine Gironde (Carcans Ocean), Vakantiehuizen Frankrijk
Park
Vakantiewoningen huren in Carcans Ocean, Aquitaine Gironde, Frankrijk
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Op slechts 100 meter van het prachtige strand van Carcans Ocean gelegen vakantiepark met 4-/8-pers. appartementen. De kleine badplaats Carcans Ocean ligt op loopafstand.

Deze Carcans Ocean Aquitaine Gironde Frankrijk Appartementen (type 4-pers.) beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en over een (2-pers. slaap-) sofa, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met sofa, tafel en stoelen, en een keukentje met kookplaten, minioven, vaatwasser en koelkast. Het vakantiepark Les Harmeaux de L'Ocean beschikt over meerdere type appartementen. Kijk even op de site voor meer informatie en prijzen. Er is 1 huisdier toegestaan. Tennisbaan nabij. Zandstrand, winkel en restaurant op slechts 100 meter afstand.

In het departement Gironde ligt de kleine badplaats Carcans Océan. Ideaal voor een vakantie tussen de natuur en de Atlantische Oceaan. "Les Harmeaux de L´Océan" is het enige vakantiecomplex in de plaats. Hier kunt u zich op het strand vermaken of één van de diverse sportmogelijkheden uitproberen. Met de circa 100 km fietsroutes kunt u de omgeving verkennen. Een van de routes voert achter langs het vakantiecomplex en leidt u door het dorp naar de Oceaan en naar het meer van Maubuisson.

Carcans Océan biedt veel vrijetijdsmogelijkheden en sportmogelijkheden zoals surfen, zeilen, kanoën, vissen, tennissen en paardrijden. Verder kunt u gebruikmaken van een parkeerplaats (kosteloos) en elk appartement heeft een kelder c.q. schuur waar u uw fiets kunt neerzetten.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit mooie vakantiepark in Carcans Ocean in de prachtige regio Aquitaine Gironde in Frankrijk. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht