Vakantiewoningen huren in Camogli, Ligurië, Italië | vakantiehuis voor 5 personen

Plaats
Ligurië (Camogli), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Camogli, Ligurië, Italië
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai vakantiehuis te huur voor 5 personen in Camogli (1 van de Cinque Terre), in de mooie regio Ligurië (Bloemenriviera) in Italië. Attracties: Portofino en Genua.

Vakantiehuis Appartement Lungomare Camogli Ligurië Italië beschikt over 4 kamers (100 m2), op de 2e verdieping: grote woon-/eetkamer met panoramavenster met TV. Een 2-pers. slaapkamer en 1 slaapkamer met 2 bedden. Doorgangskamer met 1 bed en apart toilet. Keuken , voorzien van een oven, afwasmachine en een koelkast met vriesvakje. Douche/bidet/WC. Vanuit het vakantiehuis heeft u een schitterend uitzicht op zee. Let op: geen lift.

Vakantiehuis Appartement Lungomare Camogli Ligurië Italië heeft een zonnige ligging, direct aan zee, aan een voetgangerszone in het centrum van Camogli. Het vakantiehuis is gelegen aan de boulevard van Camogli in een karakteristiek Ligurisch huis, onlangs gerenoveerd, met stenen trappen (zonder lift!). Het stenenstrand vindt u op 20m en een winkel, restaurant en een bar op 50m afstand.

De badplaats Camogli is gelegen aan de Ligurische Riviera, bij de toegang tot het schiereiland Portofino, 23 km ten oosten van Genua. Camogli beschikt over een schilderachtige vissershaven, winkels, restaurants, discotheek en een bar.

Ligurië is een aan de kust gelegen regio in het noordwesten van Italië. Ligurië heeft een prachtige, kilometers lange kustlijn. Dit gebied is zeer geschikt voor een heerlijk ontspannen strandvakantie. Iets meer landinwaarts verbergt Ligurië bijzondere schatten. Niet alleen de natuur is prachtig, met bergen en bossen, maar er zijn ook culturele schatten te vinden. Trek er daarom ook eens op uit en ontdek de schoonheid van Ligurië!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie vakantiehuis in Camogli, in de regio Ligurië in Italië. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht