Vakantiewoningen huren in Cailungo San Marino, Emilia Romagna, Italie | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Emilia Romagna (Cailungo San Marino), Vakantiehuizen Italië
Park
Vakantiewoningen huren in Cailungo San Marino, Emilia Romagna, Italie
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Met bushalte op de camping gelegen vakantiehuisjes voor 4 personen te huur op Camping Centro Vacanze San Marino. Camping met zwembad. Bezoek historisch centrum San Marino.

Centro Vacanze San Marino beschikt over verschillende soorten accommodaties waaronder het type "Airlodge", een luxe ruime accommodatie geschikt voor 4 personen. Dit type beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, een woongedeelte met een grote veranda en een goed uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over "veranda-meubilair".

Wilt u een groter verblijf dan kunt u kiezen voor het type "Stacaravan Prestige 3 slaapkamers airco": een fraaie mobilhome voor 6 personen.

Deze Vakantiepark San Marino Vakantiehuisjes bevinden zich op Vakantiepark San Marino in een stille en rustige omgeving in het midden van veel groen en strekt zich uit over 100.000 m2. Veel (olijf)bomen. Ideaal om een rustige vakantie door te brengen in het midden van de natuur.

Als gast van deze Vakantiepark San Marino Vakantiehuisjes heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo vindt u er een fantastisch zwembad met ruim zonneterras voor het plezier van groot en klein. Een voetbalveld en tennisveld, het skatepark, mountainbike mogelijkheden, een speeltuin en in de zomer een animatieteam.
De bushalte richting het oude centrum van San Marino (dat moet u zeker bezoeken !) ligt direct voor de camping.

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze mooie Vakantiepark San Marino Vakantiehuisjes op Centro Vacanze San Marino. Dit mooie vakantiepark is het gehele jaar geopend. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht