Vakantiewoningen huren in Byglandsfjord, Aust Agder, Noorwegen | vakantiehuisje voor 4 personen

Plaats
Aust Agder (Byglandsfjord), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Byglandsfjord, Aust Agder, Noorwegen
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Prachtig gelegen hytter voor 4 personen te huur op Neset Camping in het Byglandsfjord in het mooie Setesdal in de regio Aust Agder, Noorwegen. Noorse eigenaar spreekt Nederlands.

Deze Neset Setesdal Byglandsfjord Noorwegen Hytter beschikken over een slaapgedeelte met 2 stapelbedden, een woongedeelte met stoelen en tafel en een open keuken met kookplaat, koelkast (met vriesvakje), koffiezetapparaat en waterkoker. Keukeninventaris is verkrijgbaar via de receptie.

Deze Neset Setesdal Byglandsfjord Noorwegen Hytter beschikken over een deels overdekte veranda met tuintafel + stoelen. De camping beschikt overigens over diverse typen hytter. Kijk even op de site van de camping voor meer informatie.

De Neset Camping is een 4-sterrencamping aan de Byglandsfjord, gelegen langs rijksweg 9 in het zuidelijk gedeelte van het Setesdal. De camping is het gehele jaar geopend en beschikt over totaal 29 hutten, een winkel en een café. Een speelplaats en een strand met helder, schoon water zorgen er voor dat ook uw kinderen zich thuis voelen. Op het 1,5 hectare grote gebied met geasfalteerde wegen, vindt u 3 aparte sanitairgebouwen, met o.a. wasmachines en droogtrommels.

Rondom de camping zijn gemarkeerde wandelroutes uitgezet, o.a. naar een uitzichtpunt, naar de Tjuvhola grot en naar kleine meertjes waar u door bevers gemaakte holen en dammen kunt zien. In de regio kunt u bovendien allerlei soorten mineralen verzamelen. Op de camping kunt u roeiboten, kano’s en kajakken huren en ook instructies krijgen hoe die te gebruiken. Ze zijn allen geschikt voor kortere en langere tochten over de 40 km lange Byglandsfjord. Ook organiseren we elandsafari's en garanderen dat U ook werkelijk elanden zult zien. Bij minimaal 6 deelnemers.

Tevens zijn er goede mogelijkheden om te surfen, om aan raftingtochten deel te nemen, of een cursus bergbeklimmen te volgen. Wilt u de omgeving op een andere manier verkennen, dan kunt u ook mountainbikes huren. Voor vissers is er de mogelijkheid om op forel te vissen en in het bos kunt u paddenstoelen en bessen plukken.

De vriendelijke (Noorse) eigenaar Olav Neset spreekt goed Nederlands en geeft u graag de nodige tips en informatie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze leuke vakantiehuisjes op Neset Camping in het prachtige Setesdal in de regio Aust-Agder in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht