Vakantiewoningen huren in Bugoynes, Finnmark, Noorwegen | vakantiehuisje voor 6 personen

Plaats
Finnmark (Bugoynes), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Bugoynes, Finnmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 10
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Diverse vakantiewoningen en hytter te huur in het kleine vissersdorpje Bugoynes in het noorden van Noorwegen.

De Bugoynes Vakantiewoningen en Hytter Finnmark Noorwegen bevinden zich in een prachtige omgeving. De merendeels vrijstaande vakantiehuizen, strandhuisjes en kamers zijn zeer geschikt voor mensen die voor rust en de natuur komen. En wat dacht u van een privé-sauna op 1 van de noordelijkste plekjes van Noorwegen ?

Bugoynes is een paradijs voor vissers. U kunt meerdere boten huren, maar het is ook mogelijk om mee te varen op een zee-vistocht met plaatselijke vissers.

Er zijn kleine hytter te huur aan de kust voor 2 personen, u kunt een 8-pers. vakantiewoning huren midden in het dorpje, een 10-pers. woning huren in het centrum van Pykeija, een 2-pers. kamer huren, lekker relaxen in de Jaameren Sauna waarbij u zo vanuit de sauna de Arctic Ocean in kunt duiken en een heerlijke maaltijd nuttigen direct aan zee. Kijk even op de site van Bugoynes voor meer informatie. De meeste vakantiehuisjes en hytter zijn overigens het gehele jaar te huur.

Bugoynes Vakantiewoningen en Hytter Finnmark Noorwegen zijn gelegen in een prachtige natuurlijk omgeving nabij Kirkenes, een van de noordelijkst gelegen steden van Noorwegen. Bugoynes is een klein vissersdorpje met 2 kruidenierswinkeltjes, een postkantoor, een dokterspraktijk (niet dagelijks aanwezig), een school, bibliotheek en een tandarts.

De prachtige omgeving leent zich prima voor het maken van wandelingen. In de naaste omgeving bevinden zich een aantal musea en u moet ook zeker eens informeren naar de “Russian King Crab” van maar liefst 12 kilo. Daarnaast bevindt zich in de omgeving van Bugoynes een groot vogelreservaat te bereiken via een goed aangegeven wandelroute.

Wij heten u van harte welkom in Bugoynes. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht