Vakantiewoningen huren in Bryrup, Silkeborg, Østjylland, Denemarken | hytter voor 6 personen

Plaats
Oost-Jutland (Bryrup, Silkeborg), Vakantiehuizen Denemarken
Park
Vakantiewoningen huren in Bryrup, Silkeborg, Oost Jutland, Denemarken
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Informatie en reserveer

Luxe hytter voor 6 personen te huur op Bryrup Aqua Camping in Bryrup, Silkeborg. Een prachtige camping met zeer veel voorzieningen en in een heerlijke omgeving.

Deze Bryrup Aqua Camping Silkeborg Oost-Jutland Denemarken Luxe Hytter beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed, een loft met twee 1-pers. bedden en een (2-pers. slaap-) sofa in de woonkamer. Verder over een badkamer met douche, wastafel en toilet, een ruime woonkamer met sofa, tafel en stoelen, satelliet-tv, cd-speler, kachel en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koelkast en koffiezetapparaat. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Er is wireless internet (wifi) op de camping. Bryrup Aqua Camping beschikt over meerdere type hytter, kijk even op de site van de camping voor meer informatie en prijzen.

Als gast van deze Bryrup Aqua Camping Silkeborg Oost-Jutland Denemarken Luxe Hytter heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt Bryrup Aqua Camping over een verwarmd (buiten)zwembad met glijbanen en gratis ligstoelen, over een solarium, game hall, minigolf, activiteitenhal, barbecueterras, grote speeltuinen, sport- en speelvelden en is het mogelijk om diverse watersporten te bedrijven op het meer Bryrup Langso. Bovendien is er net buiten de camping nog een "vismeer".

Maar ook in de naaste omgeving is veel te ondernemen. Zo ligt Silkeborg op 18 km. en ook Legoland in Billund is met 48 km. prima te bereiken. De omgeving van Bryrup Aqua Camping bestaat uit combinatie van bossen, meren en heidevelden. Het dorp Bryrup ligt verborgen in een bergengte. U zult het niet zien liggen als u aankomt, en toch ligt het op 60 meter boven de zeespiegel op de Jutland-bergkam.

De vriendelijke eigenaren Mette & Carsten Andersen vertellen u graag meer over de mogelijkheden en heten u van harte welkom. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht