Vakantiewoningen huren in Brumunddal, Hedmark, Noorwegen | appartement voor 6 personen

Plaats
Hedmark (Brumunddal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Brumunddal, Hedmark, Noorwegen
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Bij de Olympische steden Hamar, Gjovik en Lillehammer gelegen appartementen voor 6 personen te huur op Topcamp Mjosa in Brumunddal, Hedmark, Noorwegen.

De Topcamp Mjosa Appartementen Brumunddal Hedmark Noorwegen beschikken over 1 slaapkamer met een 2-pers. bed en een stapelbed. De 5e en 6e persoon kunnen gebruik maken van de slaapsofa in de woonkamer. De woonkamer beschikt naast de sofa ook over een tafel en tv inclusief dvd-speler.

In de goed uitgeruste keuken vindt u een kookplaat, koelkast, waterkoker en eettafel met stoelen. Op de veranda bevinden zich nog een tuintafel + stoelen.

Topcamp Mjosa Brumunddal verhuurt naast de appartementen ook nog een aantal hytter (zie foto 3 hierboven).

In de zomer van 2007 heeft Topcamp Mjøsa Brumunddal haar deuren geopend. De camping ligt aan het Mjøsameer, Noorwegen's grootste meer. U kunt een boot huren, vissen of een frisse duik nemen of lekker zonnen op het zandstrand van de camping. En voor de kids ligt er een grote trampoline in het water.

Op de oevers van het meer vindt u de Olympische steden Hamar, Gjøvik en Lillehammer. Behalve het oude stoomschip Skibladner is er geen waterverkeer. In de winter kunt u hier skiën, slalommen en cross-country in de omgeving. U kunt schaatsen op het meer of via een wak op typisch Noorse wijze vissen.

Wij heten u van harte welkom in deze mooie hytter en appartementen op Topcamp Mjosa in Brumunddal tussen Hamar en Lillehammer in de regio Hedmark in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht