Vakantiewoningen huren in Borgund, Laerdal, Sogn Og Fjordane, Noorwegen | vakantiehuisje voor 7 personen

Plaats
Sogn og Fjordane (Borgund, Laerdal), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Borgund, Laerdal, Sogn Og Fjordane, Noorwegen
Personen
Maximaal 7
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Aan de E16 gelegen knusse hytter voor 3 - 7 personen te huur in Borgund op loopafstand van een prachtige staafkerk in de mooie regio Sogn og Fjordane, Noorwegen.

Deze Borgund Hyttesenter Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter (type 5 personen) beschikt over een slaapkamer met een familybed (2 onder en 1 boven) en een 2-pers. slaapsofa. Verder beschikt dit type over een badkamer met douche, wastafel en toilet en over een afzonderlijk 2e toilet, over een woongedeelte met sofa, tafel, stoel en tv en over een goed uitgeruste keuken met kookplaat en koelkast.

Borgund Hyttesenter beschikt over meerdere type vakantiehuisjes. Kijk even op de site voor meer informatie en prijzen.

Deze Borgund Hyttesenter Sogn og Fjordane Noorwegen Hytter zijn gelegen op een kleine camping met restaurant. Op deze kindvriendelijke camping zullen uw kinderen zich vermaken. U vindt hier een speeltuin met trampoline maar ook “Puttball”. Een soort van golfspel, maar in plaats van golfballen wordt er een voetbal gebruikt. Leuk voor jong en oud !

De naaste omgeving leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen. Vissen kunt u hier ook volop. Maar wat u zeker niet mag missen is de prachtige in 1150 gebouwde Borgund Stavkirke welke op loopafstand van de camping gelegen is. De eigenaar vertelt u er graag meer over.

De familie Voldum heet u van harte welkom in deze leuke hytter op Borgund Camping in de mooie regio Sogn og Fjordane in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht