Vakantiewoningen huren in Blomberg, Teutoburger Woud, Duitsland | appartement voor 4 personen

Plaats
Teutoburger Woud (Blomberg), Vakantiehuizen Duitsland
Park
Vakantiewoningen huren in Blomberg, Teutoburger Woud, Duitsland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Informatie en reserveer

Fraai appartement te huur voor 4 personen in Blomberg, in de mooie regio Teutoburger Woud in Duitsland.

Appartement Kopei Blomberg Teutoburger Woud Duitsland beschikt over 3 kamers (92 m2), op de begane grond: woon-/eetkamer met satelliet-TV, video en radio. Uitgang naar de tuin en naar het terras (voorzien van terrasmeubelen en 2 ligbedden). 1 slaapkamer met 2 bedden en een 2-pers. slaapkamer. Keuken, voorzien van een oven en een elektrische koffiemachine. Apart toilet, bad/douche/wastafel/toilet. Ter beschikking: kinderstoel.

Appartement Blomberg Teutoburger Woud Duitsland heeft een zonnige ligging, op 9 km afstand van het centrum van Blomberg. Voor medegebruik heeft u de beschikking over een (omheinde) tuin met ligweide, tafeltennis en een wasmachine (extra). Het appartement ligt vlakbij het Emmerstuwmeer met verschillende watersportfaciliteiten en een ruim aanbod van vrijetijdsbestedingen. een restaurant en een bushalte vindt u op 20 meter, een manege op 1 km, een supermarkt buiten- en een overdekt zwembad, tennisbanen en het station "Schieder" op 7 km afstand.

Blomberg ligt aan de rand van het Teutoburgerwald in de regio Lippe. De kernstad is jaren geleden gerenoveerd en toont veel mooie vakwerkhuizen. Ook het meer dan 400 jaar oude raadhuis is een sieraad uit de historie van het stadje. In de wat wijdere omgeving van Blomberg treffen we plaatsen aan als Detmold met o.a. een paleis van de familie Zur-Lippe-Biesterfeld, een gedenkteken uit de Romeinse tijd: het "Hermanns Denkmal". Een natuurverschijnsel zoals de Externsteine, maar ook Hamelen met z’n rattenvanger. En niet te vergeten Bielefeld en Paderborn met interessante winkelcentra.

Het Teutoburger Wald bevindt zich ten noorden van Dortmund. Het is een prachtig bosrijk gebied met talrijke schilderachtige plaatsjes. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in dit fraaie appartement in Blomberg, in de regio Teutoburger Woud in Duitsland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht