Vakantiewoningen huren in Bleikvasslia, Nordland, Noorwegen | vakantiehuisje voor 8 personen

Plaats
Nordland (Bleikvasslia), Vakantiehuizen Noorwegen
Park
Vakantiewoningen huren in Bleikvasslia, Nordland, Noorwegen
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website
Informatie en reserveer

Zeer fraai gelegen vakantiewoningen voor 7 - 8 personen te huur in Bleikvasslia in een prachtige omgeving aan het Rossvatnet meer nabij de Zweedse grens in de provincie Nordland in het noorden van Noorwegen.

Deze Stekvasselv Gard Bleikvasslia Nordland Noorwegen Vakantiewoningen beschikken over 4 slaapkamers, een woonkamer, keuken, wasruimte, 2 badkamers en sauna resp. 2 slaapkamers met 7 bedden in een gerenoveerde vakantiewoning met o.a. een badkamer met bad, een nieuwe keuken en een wasruimte.

Stekvasselv Gard beschikt naast bovenstaande vrijstaande Stekvasselv Gard Bleikvasslia Nordland Noorwegen Vakantiewoningen ook over een aantal kamers in het hoofdgebouw. Kijk even op de site voor meer informatie.

In de naaste omgeving vindt u fraaie stranden langs het Rossvatnet. Boten met buitenboordmotor en kano’s zijn te huur om het meer te verkennen. Het meer en de omliggende rivieren zijn prima geschikt om te vissen. Deze prachtige omgeving is een paradijs van wandelaars en natuurliefhebbers !

De Stekvasselv Gard Bleikvasslia Nordland Noorwegen Vakantiewoningen zijn fraai gelegen op Stekvasselv Gard aan het Nord-Rossvatnet (meer) in de provincie Nordland met zicht op de bergrug (en gletsjer) Okstindene. Het gebied kenmerkt zich door steile hellingen maar beschikt ook over lage heuvels met veel wandelroutes. Als u vanuit het zuiden komt adviseren wij u de Villmaksveien (de weg van de wildernis) te nemen.

De vriendelijke eigenaren Kari & Hakon Okland heten u van harte welkom op dit prachtige plekje in Bleikvasslia in de provincie Nordland in Noorwegen. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht